meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bij de Schildkamp in Asperen boek je een 8-uursarrangement met een teambuildingactiviteit voor maar €89,50 per persoon. Organiseer een evenement in de maand april, mei, juni of juli en je ontvangt 20% korting op de zaalhuur bij Gooiland Hilversum.  Ontvang 10% korting op de eindfactuur bij NH Conference Centre Sparrenhorst. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Humanity House Den Haag (zie foto hieronder)
Hotel Theater Figi Zeist
De Soester Duinen Soest 
Korenmolen De Hoop Party & Events Bavel
The Student Hotel Maastricht
The Student Hotel West Amsterdam
Hotel Des Indes Luxury Collection Hotel Den Haag
De Avenue Breda
Van der Valk Hotel Apeldoorn
Abrona 't Lichtpunt Huis ter Heide

Nieuwsflitsen:

Gooiland in Hilversum richt zich op grotere congressen
Met de oplevering van 3 nieuwe vergaderzalen, heeft Gooiland in Hilversum zijn capaciteit voor congressen en beurzen verder uitgebreid naar 17 zalen. Daarmee gaat Gooiland zich focussen op congressen vanaf 50 personen. Strakke zakelijkheid, Nederlandse producten en een knipoog naar de hoogtijdagen van radio en TV met de daarbij behorende aankleding bepalen de nieuwe identiteit van het hotel.

WestCord Hotels bouwt nieuw hotel in Rotterdam
Op de Wilhelminapier in Rotterdam, achter het beroemde Hotel New York, wordt in 2019 gestart met de bouw van het 17e hotel van WestCord Hotels. Hotel Chicago wordt het derde hotel in Rotterdam voor de hotelgroep, waar ook Hotel New York en het ss Rotterdam onderdeel van zijn. Hotel Chicago zal bestaan uit twee gebouwen van vijf en acht verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door middel van een ‘zwevend’ zwembad, waarvan de bodem gedeeltelijk transparant is. Tussen de gebouwen en onder het zwembad wordt een sfeervol plein met terras gerealiseerd. Daarnaast komt op een van de gebouwen, aan de kant van Hotel New York, een dakterras. Hotel Chicago krijgt 182 hotelkamers waaronder 18 longstay appartementen die ‘urban chic’ worden ingericht.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek