meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zo kom je een zomerse werkdag productief door

Het is bijzonder warm. Met deze tips kom jij de warme dagen door.

Op tijd beginnen
Het loont echt om tijdens warme dagen bijvoorbeeld een uurtje vroeger te beginnen. Het is dan doorgaans nog vrij koel wat de dagelijkse pendel een stukje aangenamer maakt en op kantoor is het dan doorgaans ook nog aangenaam qua temperatuur. (indien je niet de luxe van een permanente airco hebt).

Pauze
Wanneer het extra warm is, word je sneller vermoeid. Pauzeer daarom eens wat vaker, wandel even de gang op en af en ga even lekker onderuit zitten. Ontspannen moet je met dit weer gewoon vaker om het de hele dag vol te houden.

Voldoende drinken
Loop even langs de kraan voor een groot glas fris water om je lichaam terug te hydrateren en jezelf tegelijkertijd een stevige opkikker te geven. Want: een van de grootste oorzaken van vermoeidheid tijdens warme dagen is te weinig drinken. Indien je lichaam uitdroogt, voel je je loom worden en in ergere gevallen komt ook hoofdpijn opzetten. Dat is eigenlijk een signaal van je lichaam dat het hoog tijd is om weer water bij te tanken.

Energie
Bij warm weer verspil je vaak heel wat extra energie. Zorg dus dat je enkel je energie steekt in de dingen die echt nodig zijn. Vermijd dus vreugdedansjes bij een geslaagd project, een sprintje trekken naar de kantine, een ellenlang gesprek met een collega of een stevige fietstocht richting werk (en weer terug).

 

Frisse lucht
Een raam open voor een fris windje kan wonderen doen op een tropische zomerdag. Is dat niet mogelijk? Ga dan regelmatig even de buitenlucht in ergens in de schaduw om wat frisse lucht bij te tanken.

Bron: secretaressenet

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek