meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Bij Novotel Amsterdam Schiphol Airport kunt u sociaal kapitaal inruilen voor een werkplek
Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Seats2Meet creëren een bijzondere plek waar mensen kunnen werken in ruil voor sociaal kapitaal. Het biedt de mogelijkheid aan werknemers van de omliggende bedrijven om collega's uit andere branches te ontmoeten en samen te werken aan vraagstukken ofwel thema's op een inspirerende locatie. Dinsdag 17 april is dit officieel geopend in Novotel Amsterdam Schiphol Airport in bijzijn van Wethouder Adam Elzakalai.

Betekenisvolle economie 
Amsterdam Novotel Schiphol Airport, Seats2Meet en initiatiefnemer Ground8 maken met deze bijzondere werkplek kennisdeling mogelijk en stimuleren hiermee een betekenisvolle economie. Floris Licht, General Manager van Novotel Amsterdam Schiphol Airport: “Naast leisure zetten wij ons ook actief in voor de zakelijke markt. Daarin zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om mensen met elkaar in contact te kunnen brengen. Dit concept van Seats2Meet en Ground8 is zó sterk en goed doordacht, dat wij trots zijn een klein stukje van ons hotel hiervoor beschikbaar te stellen.” 

     

De motor voor de regionale economie
Met de Luchthaven Schiphol binnen de gemeentegrenzen vormt Haarlemmermeer een sterke motor voor de (regionale) economie. Daarnaast zijn er grotere en kleinere bedrijventerreinen in Haarlemmermeer gevestigd, zoals Park 20|20 nabij Hoofddorp. Novotel Amsterdam Schiphol Airport, gelegen achter het station van Hoofddorp, bevindt zich in het middelpunt van een commerciële en internationale omgeving en is zorgvuldig uitgekozen als locatie. Het hotel is niet alleen een prettige werkplek met laagdrempelig contact, het voorziet ook in de behoefte aan verdiepende kennissessies, netwerkevenementen en accelerators. Met de Seats2Meet werkplek bieden Novotel Amsterdam Schiphol Airport en initiatiefnemer Ground8 de mogelijkheid om innovatie en vernieuwing in deze regio tot bloei te laten komen.  

Over Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Het naast station Hoofddorp gelegen Novotel Amsterdam Schiphol Airport is eind 2015 geopend en telt 314 kamers en 17 vergaderzalen. Het hotel is ontwikkeld volgens de hoge Accor-standaarden voor duurzaamheid (de Planet 21-gedachte). Zo heeft het hotel specifieke ramen waardoor weinig warmte verloren gaat, is er natuurlijke ventilatie, en zijn er zoveel mogelijk milieuvriendelijke, herbruikbare materialen toegepast. Op het dak van het hotel groeien planten, wat geluiddempend werkt en de levensduur van het dak verlengt.

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek