meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bij de Schildkamp in Asperen boek je een 8-uursarrangement met een teambuildingactiviteit voor maar €89,50 per persoon. Boek in april, mei of juni tegen speciaal tarief een unieke break-out sessie in de grote moestuin van de Dyck, het hart van deze locatie! Ontvang 10% korting op de eindfactuur bij NH Conference Centre Sparrenhorst. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Hotel de Hoeve van Nunspeet
Stayokay Soest
Space to Create Utrecht
Social Impact Factory Utrecht
Regus Zoetermeer Centraal Station
Geo-Ict Training Center Apeldoorn
Room2Learn Amsterdam (zie foto hieronder)
Van der Valk Hotel Rotterdam Nieuwerkerk

Nieuwsflitsen:

Hotel Apeldoorn lid van Apeldoorn Congresstad
Onlangs is Hotel Apeldoorn geopend, een Valk Exclusief hotel langs de A50. Hotel Apeldoorn is een prachtig landgoedhotel in een 16 hectare groot park. Samen met de andere leden van Apeldoorn Congresstad zetten ze zich in voor de bekendheid van Apeldoorn als dé Congresstad van Nederland. Hotel Apeldoorn is opvallend licht en modern maar tegelijkertijd warm en knus. Wat vooral opvalt zijn de indrukwekkende vergaderzalen; alle zalen zijn voorzien van de nieuwste vergaderfaciliteiten. Ze beschikken onder meer over een akoestisch plafond en hebben snel en gratis draadloos internet. Het hotel heeft 1200 vierkante meter congresruimte en de grootste zaal is geschikt voor 500 personen. Het hotel is niet alleen heel duurzaam gebouwd, aan de zalen grenst ook een 350 vierkante meter groot dakterras. Alsof je middenin de natuur zit.

Apenheul bundelt krachten met City Lounge Apeldoorn
Op Nationale Secretaressedag op donderdag 19 april organiseren Apenheul en City Lounge Apeldoorn een speciaal evenement voor secretaresses in Apeldoorn. Met een exclusief programma op maat zetten de organisaties Apeldoorn als congresstad nog beter op de kaart. Jaarlijks faciliteren Apenheul en City Lounge in totaal zo’n 450 congressen en evenementen voor zakelijke relaties. “Door onze krachten te bundelen laten we zien wat we samen kunnen betekenen voor Apeldoorn als congresstad”, aldus Fanina Hoven.

Van der Valk Hotel Tiel winnaar leukste restaurant
Van der Valk Hotel Tiel heeft met een gemiddeld cijfer van een 9 de Gold Award voor de verkiezing Leukste Restaurant gewonnen. Zij hebben de meeste stemmen en hoogste waardering gekregen. De Verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 werd georganiseerd door Vote Company in samenwerking met Bakkersvak, Gastronomie en Horeca Vizier.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek