meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Vergaderen op de plek waar het Nederlands elftal traint? Boek nu een vergaderarrangement bij de KNVB Campus met 10% korting. Vergaderen in de bossen van Nunspeet, profiteer van onze voorjaarsaanbieding van 10% korting op een vergaderarrangement bij Landgoedhotel Villa Vennendal. Bij Landgoed Huize Bergen en Eigentijdserf is iedere 11e persoon gratis! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Up West Amsterdam
Smaak Utrecht
Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk  
De Dyck Evenementenlocatie
Landgoed Te Werve Rijswijk
Gooiland Hilversum 
Golden Tulip Weert
Golden Tulip Jagershorst Eindhoven
Carlton President Utrecht

Nieuwsflitsen:

Hotel De Keizerskroon verkozen tot Bilderberg hotel van het jaar 2017
Van alle zeventien Bilderberg hotels in Nederland is Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn verkozen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2017. Deze onderscheiding werd toegekend op basis van gasttevredenheid, financieel resultaat en betrokkenheid van de medewerkers. Tijdens een feestelijke bijeenkomst met het personeel van alle zeventien Bilderberg hotels werd de prijs uitgereikt. “Wij zijn enorm trots op het team van Bilderberg Hotel De Keizerskroon. De medewerkers hebben het afgelopen jaar met passie en vakmanschap gewerkt, met als doel een onderscheidende beleving aan de gasten te geven,” aldus Alexander Barentsen, algemeen directeur van Bilderberg. Hotel De Keizerskroon mag zich heel 2018 Hotel van het Jaar noemen.

Nieuwe zalen voor Carlton President Utrecht
Na de lancering van nieuwe hotelkamers, is Carlton President in Utrecht nu ook heropend met nieuwe zalen. De verrassende combinaties en concepten zijn ook in de zalen terug te zien in het design van de 3 unieke brainstormzalen, 5 training- en vergaderzalen en de congreszaal met een capaciteit van 250 personen. Licht, ruim, intiem en indrukwekkend. Stuk voor stuk ruimtes waar inspirerend design, een speelse vibe en technologische innovatie elkaar versterken. De nieuwe zalen maken onderdeel uit van een totale metamorfose van het gehele hotel.                                                  

Het nieuwe vergaderen in De Polderij
Joyce van Randwijk en Tom van Zwet uit Maassluis verbouwden hun droomboerderij aan de Vlaardingsedijk tot een plek waar vergaderen ook écht effectief wordt: De Polderij. “Het ziet er na een verbouwing van ruim een jaar fantastisch uit”, zegt Joyce. “En onze plafondhoogte, lichtinval en zicht op de natuur zijn niet alleen mooi, ze zorgen er vooral voor dat je bijeenkomst resultaat oplevert.” Joyce is psycholoog en zij heeft zich verdiept in het effect van de ruimte op de effectiviteit van een bijeenkomst. Met als resultaat dat De Polderij nu vijf verschillende ruimtes heeft die op maat zijn ontworpen voor specifieke doelen, zoals brainstormen, plannen maken of beslissen. “De ruimte helpt je om je doel te bereiken, bijvoorbeeld tijdens een heidag, coachgesprek of vergadering”, legt Joyce uit.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek