meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Hilton Royal Parc Soestduinen

Productiviteit en creativiteit zijn essentieel voor een succesvolle vergadering of evenement! Een andere manier van vergaderen kan daartoe bijdragen. Denk aan verschillende ruimtes tijdens een evenement voor werkgroepen en brainstorm-sessies, staand vergaderen of ga juist lekker naar buiten. Buiten vergaderen bevordert onder andere het concentratievermogen. Denk ook aan buiten-activiteiten als volleybal, flingo of een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving, wat daarna de effectiviteit van de vergadering verhoogt! Wandelend vergaderen zorgt ervoor dat je creatieve denkvermogen stijgt. Hilton Royal Parc Soestduinen biedt het Endless Possibilities concept; teambuildingactiviteiten zowel binnen als buiten voor tijdens of na een evenement!

Endless Possibilities! Hilton Royal Parc Soestduinen biedt  graag een andere manier van vergaderen aan. Think out-of-the-box met een sessie flingo, lacrosse of I-pad game. "We zien dat bedrijven tegenwoordig ervaren dat een hele dag vergaderen niet altijd een positieve invloed heeft op de creativiteit en productiviteit van de deelnemers. Denk daarom aan verschillende ruimtes tijdens een evenement voor werkgroepen en brainstorm-sessies, staand vergaderen of ga juist lekker naar buiten. Buiten vergaderen bevordert onder andere het concentratievermogen, maar denk ook aan buiten-activiteiten als volleybal, body-balance of een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving. Wandelend vergaderen zorgt ervoor dat je creatieve denkvermogen stijgt. Bedrijven kunnen ook kite-vliegeren op de duinen, het pop-up Escape Room-spel spelen of culinaire workshops boeken met hun team. Zo leer je jouw team veel beter kennen en kom je er ook achter wie de lead neemt of wie juist heel creatief kan zijn", zegt Frederieke Boomsma, General Manager van Hilton Royal Parc Soestduinen. Klik hier voor meer informatie.

       

Hilton Royal Parc Soestduinen is gelegen midden in de natuur en biedt naast de diverse mogelijkheden voor een origineel evenement met teambuildingactiviteiten als bijvoorbeeld schapendrijven, boks-workshops of yogasessies op De Soester Duinen, ook 21 zalen en vergaderruimtes. De zalen hebben allen natuurlijk daglicht en bieden plek voor evenementen tot 500 personen. Daarnaast heeft het hotel 250 (gratis) parkeerplaatsen. Hilton Royal Parc Soestduinen is dan ook hét Hilton hotel in Nederland voor ‘outdoor corporate retreats’.

Het hotel (met 113 kamers) ligt in de serene bossen, met uitzicht op een negen-hole golfbaan met putting green en driving range, op slechts 10 tot 20 minuten rijden van Amersfoort en Utrecht en 45 minuten van Amsterdam Schiphol Airport. Alle kamers beschikken over kamerhoge ramen en een eigen balkon. Het hotel heeft een Health Club met een binnenzwembad, fitnessfaciliteiten, Turks stoombad, Finse sauna en zonnebank. Gasten kunnen tijdens een verblijf in de Health Club een massage, schoonheidsbehandeling, personal training of bootcampsessie boeken. Het hotel biedt fietsverhuur en er zijn wandel- en joggingpaden door de bossen en de duinen.  

Voor meer informatie neem contact op met meetings.nl via info@meetings.nl of 055-5786511. Neem ook een kijkje op de website www.soestduinen.hilton.com

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek