meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Geniet van een speciale last minute actie bij Hotel van Oranje, Autograph Collection, actie is geldig t/m februari. Vanwege het 10 jarig jubileum ontvang je bij Kasteel Huize Harmelen alle wijnen, bieren, sappen en frisdranken gratis, geldig t/m 1 maart 2018. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Te Werve Buiten Rijswijk
Kasteel de Hooge Vuursche Baarn
Vergaderen Huizen
De Dyck Evenementenlocatie
Landgoed Te Werve Rijswijk
Gooiland Hilversum (zie foto hieronder)
Golden Tulip Weert
Golden Tulip Jagershorst Eindhoven
Carlton President Utrecht

Nieuwsflitsen:

Château St. Gerlach beste vergaderlocatie 2017
Tijdens het Meetings Business Event bij de Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd werd de Meetings Award 2017 voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2017’ uitgereikt aan Château St. Gerlach. Met 9 andere finalisten werd Château St. Gerlach hiervoor genomineerd. Château St. Gerlach dankt de award met name aan het multifunctionele St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve dat sinds begin 2017 een nieuwe toevoeging is aan het eeuwenoude landgoed. Achter de kasteelhoeve (1668) die als toegangspoort tot landgoed Château St. Gerlach fungeert, ligt het St. Gerlach Paviljoen. Het paviljoen, met 3 multifunctionele vergaderzalen, een foyer en lobby, is een ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft. Door het wegschuiven van flexibele wanden tussen de vergaderzalen ontstaat een ruimte van 760 m2 met een capaciteit tot maximaal 1.000 personen. Als aanvulling op het paviljoen biedt de kasteelhoeve 6 break-out rooms.

Hotel Wittenberg officieel geopend
Wittenberg is met een feestelijke opening officieel geopend. Het design aparthotel is er voor de zakelijke reiziger of toerist met een verblijf van een week of langer die is op zoek is naar een thuis van huis. Wittenberg biedt de gasten de uitgebreide service van een boutique hotel en de vrijheid van het verblijf in een eigen appartement. Dit maakt het aparthotel een waardevolle toevoeging en uitstekend alternatief voor hotels en traditionele serviced apartments in Amsterdam.

Tweede Nederlandse vestiging Motel One
De succesvolle Duitse hotelketen Motel One opent een tweede vestiging in Amsterdam. Voor de inrichting van dit centraal gelegen hotel aan het Waterloopplein is gekozen voor drie thema’s: vlooienmarkt, upcycling en oude Nederlandse meesters. Inspiratie voor het design komt onder andere voort uit de nabijgelegen vlooienmarkt op het Waterlooplein. De Nederlandse kunstenaar Piet Hein Eek combineerde deze thema’s op vakkundige wijze, waarbij uitvergrote werken van de oude meesters in combinatie met antieke objecten in het oog springen.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek