meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk

Het Radisson Blu Palace Hotel beschikt over elf multifunctionele conferentiezalen met flexibele wanden en twee executive boardrooms beschikbaar om af te huren, wat het de perfecte locatie maakt voor een meeting of event aan de Nederlandse kust. Het vriendelijke personeel zal altijd klaarstaan om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat de gasten zich hier geen zorgen over hoeven te maken. Hiernaast zijn er ook een fitness club en aqua center binnen het hotel aanwezig waar hotelgasten gratis gebruik van kunnen maken. Ook kan er een ontspannende massage worden geboekt binnen het Palace Wellness center om geheel tot rust te komen. 

Vorig jaar is het oude Restaurant Chatillon verbouwd tot de stijlvol ingerichte Lounge & Bar. Deze moderne hotelbar voorziet u van alle gemakken. Zo is het de ideale locatie voor after meeting drinks of een gezellige bedrijfsborrel. Tevens biedt het een mogelijkheid om in alle rust privé te kunnen werken, bijvoorbeeld tussen twee afspraken door. Met een goede kop cappuccino kan er worden genoten van de 4K televisieschermen, die exclusieve content tonen, van natuurbeelden met het kleinste detail tot een vierkoppige liveband die zorgt voor sfeervolle muziek. Ook is er wijnproeflokaal gecreëerd, waar de lekkerste wijnen kunnen worden geproefd  in kleine of grotere groepen. Het hotel biedt verschillende wijnproefpakketten aan waarvan er ongetwijfeld één perfect bij de gelegenheid past. Bij elke proeverij wordt bij ieder proefglas een uitgebreide uitleg gegeven van de oorsprong en het smaakprofiel van de geproefde wijn. De proeverijen zijn boekbaar vanaf acht deelnemers en duren een uur.

Naast de meeting zalen is bij het verbouwen tevens een foyer toegevoegd waar de zakelijke gasten tijdens de breaks hun favoriete kop koffie kunnen selecteren en meenemen naar de zaal. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen via info@meetings.nl of 055-578 6511.

        

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek