meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Geniet van een speciale last minute actie bij Hotel van Oranje, Autograph Collection, actie is geldig t/m februari. Vanwege het 10 jarig jubileum ontvang je bij Kasteel Huize Harmelen alle wijnen, bieren, sappen en frisdranken gratis, geldig t/m 1 maart 2018. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Panenka Rotterdam (zie foto hieronder)
De Traverse Helmond
Old Dutch Breda
Eigentijdserf Westelbeers
Landgoed Huize Bergen Vught
Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

Nieuwsflitsen:

TheaterHotel De Oranjerie nieuwe partner Maastricht Convention Bureau
Het TheaterHotel de Oranjerie in Roermond is als nieuwe partner toegetreden tot de stichting Maastricht Convention Bureau. Rob Polman, directeur TheaterHotel De Oranjerie (en Het Arresthuis, Hotel van het Jaar 2018). “Met de ligging van ons hotel, gelegen in het centrum van Roermond en multifunctionele mogelijkheden, gaan wij met veel vertrouwen de samenwerking aan met Maastricht Convention Bureau. Een mooie stap om onze diensten en faciliteiten nationaal maar ook internationaal op de kaart te zetten”.Directeur van het MCB, Jurgen Moors: “Wij zijn erg blij met de toetreding van de Oranjerie. Deze uitbreiding van ons regionaal netwerk betekent dat we zakelijke boekers nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast is het hechte netwerk voor de regionale partners een stevige basis voor succesvolle samenwerking. Samen zetten wij de regio als toonaangevende congresbestemming op de kaart."

Marriott Hotel Rotterdam Beste Hotel van Nederland
Volgens de gasten van Hotels.nl is het Marriott Hotel Rotterdam het beste hotel van het land. Vooral de service in het vijfsterrenhotel, de ligging en de ruime kamers worden geprezen door bezoekers. Op de website kunnen sterren uitgedeeld worden in diverse categorieën, waaronder prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. De leiding van het hotel heeft onlangs de award voor ‘Beste Hotel van Nederland’ in ontvangst mogen nemen. De award is een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks uitreikt. De award werd voor de vierde keer uitgereikt. De top drie wordt aangevuld met een Van der Valk hotel in Groningen-Hoogkerk en in Nijmegen-Lent.

De wereldwijde Quiet Hotel Award 2017 gaat naar Mövenpick Hotel City Centre in Amsterdam
Onlangs zijn de Quiet Hotel Awards 2017 uitgereikt door de Stichting Quietroom, na een zorgvuldige beoordeling van meer dan 157 hotels die in het bezit zijn van een Quiet Room label. Het Mövenpick Hotel, dat aan het IJ ligt, is in 2013 gerenoveerd en ontving in 2017 het QR label voor alle kamers, met 31 kamers in de hoogste stilte-categorie. De excellente prestaties van het Mövenpick Hotel City Centre op het gebied van geluidsisolatie zijn mede te danken aan de toepassing van QR-gecertificeerde producten en leveranciers, die garanderen dat deze voldoen aan de hoogste standaarden.

Inntel Hotels Resort Zutphen wordt Fletcher Hotels
Inntel Hotels heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als hotelketen met 4 en 5 sterren hotels gesitueerd op A1 locaties in de grotere Nederlandse steden. Daarom is besloten om Inntel Hotels Resort Zutphen over te dragen aan Fletcher Hotels. Karin Geurts, Algemeen Directeur: ’Met gemengde gevoelens neem ik straks afscheid van Inntel Hotels Resort Zutphen mede doordat Inntel Hotels 35 jaar geleden gestart is vanuit dit unieke hotel. Desondanks ben ik erg blij dat Fletcher Hotels het hotel en onze medewerkers gaat overnemen omdat het naadloos aansluit bij hun portfolio.’

Carlton President lanceert nieuwe hotelkamers
Carlton President is een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen, door verrassende combinaties en concepten. Deze contrasten komen terug in het design van de 115 nieuwe hotelkamers. Mooie combinaties in ruimte, sfeer, materiaal, kleur, uniek design en innovatieve technologische snufjes om het verblijf nog aangenamer te maken, oog voor detail en oprechte persoonlijke aandacht. Medio 2018 is Carlton President een compleet nieuw hotel. Na de hotelkamers worden ook de 9 multifunctionele vergaderzalen en de complete begane grond gerenoveerd.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek