meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Bij NH Conference Centre Den Haag krijg je gratis een drankje ter afsluiting van je meeting. Gratis glühwein of warme chocolademelk bij NH Zandvoort. Een compleet arrangement bij Het Oude Stadhuys Gouda of het Oude Magazijn in Amersfoort nu maar €49,50 per persoon! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center
Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk (zie foto hieronder)
De Azijnmakerij Zeist
MAF Eventlocation Haarlem
Landgoed Artihove/vidaa Bergschenhoek
Mastbosch Hotel Breda

Nieuwsflitsen:

Regus opent nieuw business center in voormalig hoofdkantoor V&D
Onlangs heeft Regus, marktleider op het gebied van flexibele werkplekken, de twaalfde locatie in Amsterdam geopend. Het nieuwe business center is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van V&D in Amsterdam Zuidoost. Regus stelt met de nieuwe locatie ruim 1.900 vierkante meter beschikbaar voor zakelijke professionals. Deze 74e locatie in het portfolio is een mooie stap voor Regus om te voorzien in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken op A-locaties door het land.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes opent IJshotel in Zwolle: overnachten bij -10
Het enige ijshotel van Nederland staat dit jaar in Zwolle. Het wordt geëxploiteerd door Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Gasten overnachten er bij een temperatuur van – 10 graden Celsius. Het ijshotel is gesitueerd bij het IJsbeelden Festival van Nederland wat van 23 december 2017 tot en met 4 maart 2018 neerstrijkt bij de IJsselhallen in Zwolle. Het arrangement ijshotel is bedoeld voor avontuurlijke gasten die de kou niet schuwen en deze ‘once in a lifetime experience’ willen meemaken. Het bed is van ijs gemaakt met daarop een echt matras, dik dekbed en slaapzakken die geschikt zijn tot -10 graden. Gasten beschikken over een aparte gelegenheid met een douche en toilet.

Hilton Amsterdam Airport Schiphol wint International Hotel Awards
Hilton Amsterdam Airport Schiphol heeft de award voor “Best Airport Hotel The Netherlands” en “Best Large Hotel The Netherlands” gewonnen. Elk jaar rijkt de International Hotel Awards verschillende prijzen uit aan hotels die uitblinken in hun vakgebied. Hotels die meedoen aan de International Hotel Awards dienen een uitgebreid rapport aan te leveren waarin verschillende aspecten door de jury worden beoordeeld zoals de locatie, de architectuur, het design en de service.

Internationale prijs voor renovatie Pulitzer
Pulitzer Amsterdam heeft bij de AHEAD Awards, de Awards for Hospitality Experience and Design in Londen, de award gewonnen voor Best Hotel Renovation and Restoration. Pulitzer Amsterdam was het enige Nederlandse hotel die in de prijzen viel. De jury van de AHEAD Award, bestaande uit toonaangevende hoteliers, architecten en interieurontwerpers, beoordeelde de hotels op esthetische kwaliteit, gastervaring en commerciële rentabiliteit. De jury looft de manier waarop creative director Jacu Strauss bij de ingrijpende renovatie van Pulitzer Amsterdam de 25 verbonden historische grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, gelegen in het UNESCO werelderfgoed gebied, heeft kunnen herpositioneren door het erfgoed en architectonisch pracht te combineren met een eigentijdse stijl.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek