meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Reserveer een meeting in de september, oktober of november 2017 en maak gebruik van de herfspromotie van Park Plaza Amsterdam Airport. Bij NH Conference Centre Den Haag krijg je gratis een drankje ter afsluiting van je meeting. Gratis glühwein of warme chocolademelk bij NH Zandvoort. Een compleet arrangement bij Het Oude Stadhuys Gouda of het Oude Magazijn in Amersfoort nu maar €49,50 per persoon! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Boetiekhotel Bon Aparte Barchem (zie foto hieronder)
Het Amsterdamse Proeflokaal Abcoude
Van der Valk Hotel Assen
Best Western Plus Hotel Haarhuis Arnhem

Nieuwsflitsen:

Ferro fabriek wordt weer evenementenlocatie 
De voormalige Ferro fabriek in het Merwe-Vierhavensgebied in Rotterdam wordt mogelijk alsnog een plek voor evenementen. Eind 2015 waren er ook al serieuze plannen om de voormalige emaillefabriek, beter bekend als Ferro Dome, om te toveren tot een bruisende plek voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Toen alles hiervoor gereed was trok een financierder zich terug. De locatie wordt nu te huur aangeboden door de gemeente Rotterdam, zo meldt Greater Rotterdam. Begin 2018 wordt de gunning verstrekt. De nieuwe gelegenheid zal de enige locatie in deze buurt zijn waar nachthoreca wordt toegestaan. De evenementen van de danceclub kunnen gecombineerd worden met horeca en evenementen voor zakelijke activiteiten.

Ibis budget hotel opent deuren nabij Rotterdam Airport
Ibis budget Rotterdam-The Hague Airport heeft haar deuren geopend. Met de opening van het hotel wil ibis budget inspelen op de toenemende vraag naar ‘value for money’ hotelaccommodaties in de omgeving van Rotterdam. Het ibis budget Rotterdam –The Hague Airport ligt op 200 meter lopen van de aankomst- en vertrekhal van de Rotterdamse luchthaven. Het hotel leent zich daardoor uitstekend voor vertrekkende en aankomende reizigers. Het ibis budget Rotterdam – The Hague Airport is het tweede hotel in Nederland dat is ingericht volgens het laatste kamerconcept van het merk. Het hotel heeft 121 kamers in het allerlaatste kamerconcept. De kamers, geschikt voor 1, 2 of 3 personen, zijn voorzien van goede bedden, een trendy en stijlvol interieur, een LCD TV en een eigen badkamer met toilet. Voor de complete hotel ervaring kan men gebruik maken van een all-you-can-eat ontbijtbuffet, gratis WiFi in het gehele hotel en een take-away corner.

Bedrijfsevenementen in de warmte van de Winter Efteling
Vanaf 13 november is het weer Winter Efteling. Voor de negentiende keer verandert het attractiepark elf weken lang in een winterwereld vol twinkelende lichtjes en besneeuwde dennenbomen. De ideale locatie voor een personeelsfeest, zakelijke bijeenkomst, familiedag of speciale avondopenstelling om het jaar onvergetelijk af te sluiten of voor een kick-off van het nieuwe jaar voor medewerkers en relaties. Maar ook het bezoeken van Sprookjessprokkelaar de musical is mogelijk, met in de voorstelling tien speciale gastrollen voor uw relaties met hun kleinkinderen. Het betoverende en winterse decor van de Winter Efteling biedt kleine en grote organisaties de kans een gezellig en warm evenement te organiseren. Ook Unox kiest vol overtuiging voor een evenement in de Winter Efteling. “De keuze voor een evenement in de Winter Efteling is voor ons een heel logische. Unox en de Efteling zijn bekende en vertrouwde Nederlandse merken, en passen goed bij elkaar. De Efteling helpt ons met een custom made uitvoering die klopt tot in het kleinste detail, voor een onvergetelijke dag vol verrassingen”, aldus Alewijn Brouwer, marketing manager Unox.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek