meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Uw eindejaarsevenement in de Efteling

Beloon uw medewerkers en relaties

De Efteling vormt hét ideale decor voor uw eindejaarsbijeenkomst, personeelsfeest, kerstborrel of kick-off van het nieuwe jaar. Vanaf midden november verandert de Efteling in een Winterse wereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme Vreugdevuren. De Efteling biedt unieke mogelijkheden om het goud van uw organisatie te belonen. Roodkapje neemt u graag mee voor een impressie:

 

1001-mogelijkheden

Wat dacht u van een sprookjesachtig kerstdiner, met als afsluiter een betoverend feest in het Fata Morgana Paleis? Of maak alle kleine én grote kinderen blij en organiseer een dagje Efteling voor het hele gezin. Of iets heel anders;  een personeelsfeest waar de avond begint met de spectaculaire Aquanura show om vervolgens knallend te feesten in het Efteling Theater. 

    

Wilt u nóg groter uitpakken?

Dat kan! Als de poorten van de Efteling aan het einde van de dag sluiten, worden ze exclusief voor uw gasten weer geopend. Want een avondrit in Baron 1898 gecombineerd met eten, drinken en entertainment vergeten uw gasten zéker niet…

Wij denken graag met u mee over uw evenement
Neem contact met ons op via 055-5786511 of info@meetings.nl. De Efteling en meetings.nl stellen jullie evenement op maat samen!

Meer weten? Op efteling.com/events vindt u diverse voorbeelden en impressies.

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek