meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Inspiratie locatie op de Veluwe

In de bossen van de prachtige Veluwe, op een steenworp afstand van de A28 en het NS station van Nunspeet, ligt het sfeervolle landgoedhotel Villa Vennendal. Villa Vennendal is een origineel hotel, midden in het bos, waar je de geschiedenis nog proeft. Het hotel is sfeervol, charmant, huiselijk, kleinschalig, authentiek, gastvrij en... midden in het groen!

De ligging midden in het bos op de Veluwe maakt dat de natuur een hoofdrol speelt. Want natuur geeft rust, laat je beleven en inspireert! Hier voel je je thuis. Waar je appeltaart en verse koffie ruikt bij aankomst, waar de open haard brandt. Waar in de zomer de tafel naar buiten wordt gesleept, naar dat fijne plekje onder de bomen bij de vennen. Een locatie waar het ‘s nachts nog echt stil is, waar je rust vindt en ruimte. Voor nieuwe ideeën en nieuwe inspiratie.

Het hotel met eigen landgoed heeft 75 charmant ingerichte kamers, een sfeervol restaurant, een wintertuin, tropisch binnenbad, tennisbaan, een huisbar met open haard en negen vergaderzalen. Een enthousiast team met oprechte interesse in de gast zet met plezier net dat stapje extra en maakt het onderscheid.

       

De vergaderzalen kenmerken zich doordat ‘buiten’ naar binnen is gehaald. Berkenbomen, gekapt op het landgoed, staan in de ruimtes zodat u binnen kunt ‘vergaderen in het bos’. Alle zalen hebben veel daglicht en uitzicht op de natuur. Drie zalen hebben een erker om te brainstormen of om even te genieten van het uitzicht.

Landgoedhotel Villa Vennendal is centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de snelweg en met openbaar vervoer. Op eigen terrein zijn 200 gratis parkeerplaatsen.

Landgoedhotel Villa Vennendal is ideaal voor vergaderingen, trainingen of een bedrijfsfeest. De kleinste ruimte is geschikt voor vijf personen en in de grootste zaal is plaats voor maximaal 250 personen. De vergaderzalen met flexibele wanden, met een vloeroppervlak van 550 m2, kunnen multifunctioneel worden ingedeeld. Zo is er altijd een indeling die past bij uw voorkeur.

Landgoedhotel Villa Vennendal leent zich uitstekend voor inspirerende buitenactiviteiten. Het hotel bevindt zich op een eigen landgoed in het bos. Door de prachtige ligging kunnen wij verschillende teambuildingsactiviteiten aanbieden.

Vaak zit het hem in kleine dingen.. Een mooie ligging, leuke inrichting en sfeervolle kamers zijn niet voldoende. Meedenken met de klant, flexibiliteit, authenticiteit en oprecht gastheerschap zijn veel belangrijker. Wij stellen met veel plezier een arrangement op maat voor u samen die volledig op uw wensen aansluit!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte. Of bel 055-5786511.

       

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek