meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Reserveer een meeting in de september, oktober of november 2017 en maak gebruik van de herfspromotie van Park Plaza Amsterdam Airport. Bij Kameryck kun je Vintage vergaderen in je eigen hutje in de wei. Vergaderen in de stad? Bij NH Conference Centre Den Haag is elke 10e persoon gratis! Een compleet arrangement bij Het Oude Stadhuys Gouda of het Oude Magazijn in Amersfoort nu maar €49,50 per persoon! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Van der Valk Hotel Assen
Best Western Plus Hotel Haarhuis Arnhem
The Office Operators Amsterdam Zuidas Infinity
The Playing Circle Atelier de Vijzel Amsterdam
Hof van Putten
 (zie foto hieronder)
 

Nieuwsflitsen:

Kabinet wil vliegbelasting in 2021 invoeren
Als maatregelen zoals het stimuleren van biobrandstof en schone vliegtuigen niet helpen komt er vanaf 2021 een extra heffing op vliegtickets. Dat staat in het gepubliceerde regeerakkoord. Schiphol bereikt in 2020 het plafond van maximaal toegestane vliegbewegingen. Meer vluchten zou volgens regeringspartijen CDA, ChristenUnie, D66 en VVD een te zware belasting voor het milieu en omwonenden opleveren. De regering bekijkt de mogelijkheden om luchtvaartmaatschappijen die lawaaiige vliegtuigen inzetten extra te belasten. Als dat te weinig effect sorteert wordt vanaf 2021 opnieuw een vliegbelasting ingevoerd. Die zou 7 euro op Europese vluchten en 40 euro voor verre reizen moeten bedragen.Tegen de vliegbelasting is veel verzet.

Eventbrite en Facebook lanceren eventticket verkoop in Nederland
Facebook en Eventbrite maken het voor consumenten mogelijk in Nederland om binnen de Facebook-app direct tickets voor events te kopen. Het is de volgende stap in de partnership tussen Eventbrite en Facebook. De partijen werken al sinds de lancering van Facebook Connect, waarmee websites bezocht kunnen worden zonder Facebook te verlaten, samen. Nederlandse organisatoren van evenementen kunnen de nieuwe functionaliteit per direct toepassen bij het aanmaken van evenementen op Facebook.

Amrâth Hôtels opent vijftiende hotel
Met de opening van Amrâth Apart-Hotel Schiphol, het 15e Amrâth hotel, richt Amrâth Hôtels zich op de “extended stay” hotelgast in de regio Amsterdam / Schiphol. Dat wil zeggen dat een ieder die voor meer dan 6 nachten een kamer of appartement zoekt, van harte welkom is in één van de 98 studio’s of appartementen. Met het oog op het langere verblijf van de hotelgasten is er, voor het ontwerp en de inrichting van de kamers en de algemene ruimtes, gekozen voor een samenwerking met IKEA. De 98 studio’s en appartementen, variërend in grootte van 25 tot 70 vierkante meter, zijn in drie verschillende stijlen ingericht en beschikken allen over een kitchenette.

Marriott bouwt nieuw Renaissance Hotel Amsterdam Schiphol 
Marriott bouwt in Amsterdam aan een nieuw hotel. Het wordt een Renaissance hotel met 250 kamers. De vestiging van het luxe merk van hotelketen Marriott komt te liggen aan de rand van het Amsterdamse Bos en op steenworp afstand van luchthaven Schiphol. Het is het tweede Renaissance hotel voor Amsterdam. Het bestaande hotel ligt in het centrum aan het Kattengat en telt 402 kamers. Het plan voor het tweede Renaissance hotel omvat 250 luxe hotelkamers, een restaurant, een hotelbar, diverse vergaderfaciliteiten, een 24-hour fitness en 150 parkeerplaatsen. De bouw van het hotel is reeds gestart, de opening staat gepland voor zomer 2018.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek