meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Reserveer een meeting in de september, oktober of november 2017 en maak gebruik van de herfspromotie van Park Plaza Amsterdam Airport. Bij Kameryck kun je Vintage vergaderen in je eigen hutje in de wei. Vergaderen in de stad? Bij NH Conference Centre Den Haag is elke 10e persoon gratis! Een compleet arrangement bij Het Oude Stadhuys Gouda of het Oude Magazijn in Amersfoort nu maar €49,50 per persoon! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Studio Zoost Amsterdam
The Playing Circle Het Vaudeville Theater Amsterdam (zie foto hieronder)
The Playing Circle De Cristofori Concertzaal Amsterdam
The Playing Circle Atelier de Vijzel Amsterdam
Hof van Putten
Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort Ooij
Gewoon HR Gebouw de Pionier Utrecht
Fletcher Hotel Frerikshof Winterswijk
De Machinist Rotterdam 
Unieplaza Culemborg

Nieuwsflitsen:

World Forum wint The Conference Award
World Forum heeft The Conference Award van Den Haag gewonnen met de Future Force Conference 2017. De prijs werd op 11 september uitgereikt door Wethouder Karsten Klein tijdens een feestelijk event in de Fokker Terminal. De overige prijswinnaars zijn: het Gemeentemuseum Den Haag, dat The Leisure Award won met het Mondriaanjaar Jacobs dat The Business Award in de wacht sleepte. De drie awards, die dit jaar voor het eerst werden uitgereikt, zijn een blijk van waardering voor bijzondere initiatieven en projecten met een economische spin-off voor Den Haag.

Nationaal Militair Museum opent deuren als nieuwe evenementenlocatie
Sinds de opening in december 2014 heeft het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg al meer dan een miljoen bezoekers ontvangen en zijn er evenementen gefaciliteerd voor organisaties uit het eigen netwerk. Daar komt nu verandering in, want vanaf heden is het NMM door iedereen te boeken voor presentaties, diners, vergaderingen en (bedrijfs)feesten onder de naam NMM Zakelijk; voor evenementen van een ander kaliber. Het NMM heeft meer dan 20 verschillende binnenlocaties beschikbaar voor groepen van 10 tot 5000 gasten. Naast een imposant museumgebouw beschikt het NMM tevens over een uitgestrekt buitenterrein, met uitzicht over natuurgebied Vliegbasis Park Soesterberg. Het leent zich uitstekend voor (sportieve) buitenactiviteiten, maar ook grootschalige evenementen als festivals en productpresentaties. Ook beschikt het NMM over een openluchttheater waar demo’s, concerten en voorstellingen voor 3.000 gasten kunnen worden gegeven.

Hilton Rotterdam is Stylish Luxury Hotel of The Year 2017
Hilton Rotterdam is onderscheiden met de ‘Stylish Luxury Hotel of The Year 2017-award’. De award werd toegekend aan Hilton Rotterdam vanwege de mix van klassieke elegantie en stijlvolle moderniteit in het interieur. Daarnaast stralen de 254 kamers en suites in het Hilton hotel een tijdloze inrichting, authentieke Nederlandse sfeer en huiselijke warmte uit. De awards worden dit jaar op maandag 6 november uitgereikt in Londen tijdens de Global Awards ceremonie. ‘We zijn erg trots dat we deze internationale prijs hebben mogen ontvangen. Het is een enorme erkenning’, aldus Karin van den Berg, General Manager Hilton Rotterdam.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek