meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Reserveer een meeting in de september, oktober of november 2017 en maak gebruik van de herfspromotie van Park Plaza Amsterdam Airport. Bij Kameryck kun je Vintage vergaderen in je eigen hutje in de wei. Vergaderen in de stad? Bij NH Conference Centre Den Haag is elke 10e persoon gratis! Bij reserveringen die plaatsvinden tussen 24 juli en 30 augustus ontvang je 20% korting op de totale eindfactuur bij Kasteel Huize Harmelen! Een compleet arrangement bij Het Oude Stadhuys Gouda of het Oude Magazijn in Amersfoort nu maar €49,50 per persoon! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Napkins Woerden
Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk
Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe Deurne
Atelier Oosterbosch Amsterdam
The Workstation Arnhem
Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort Ooij
Gewoon HR Gebouw de Pionier Utrecht
Fletcher Hotel Frerikshof Winterswijk
De Machinist Rotterdam (zie foto hieronder)
Unieplaza Culemborg

Nieuwsflitsen:

RAI Amsterdam ITS gecertificeerd
Na alle bouwkundige aanpassingen die de afgelopen jaren aan RAI Amsterdam zijn uitgevoerd, is de RAI vanaf nu ITS gecertificeerd. In voorgaande jaren was alleen het RAI-theater naast het Bouwbesluit extra gecertificeerd voor ITS (Integraal Toegankelijkheidssymbool). Vanuit één van de kernwaarden (RAI Amsterdam voor iedereen) wenst de RAI verder te gaan dan het Bouwbesluit. RAI Amsterdam is daarvoor een meerjareninvesteringsprogramma gestart om het gehele RAI-gebouw goed toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking. Vanaf juni 2017 voldoet het gehele RAI-gebouw aan de ITs certificaateisen en is daarmee het eerste bedrijf van deze omvang dat deze certificering heeft behaald. Dit certificaat is gelijkwaardig aan de Amerikaanse ADA-standaard (Americans with Disabilities Act), waarin een goede toegankelijkheid in gebouwen wordt vereist, met name voor bezoekers met een beperking.

CaseWare nieuwe sponsor Theater Orpheus
Theater & Congres Orpheus en CaseWare Nederland hebben deze maand een sponsorcontract ondertekend. Een mooie opsteker voor beide partijen: het Apeldoornse theater zal met de bijdrage die CaseWare levert theater-activiteiten voor stad en regio ontwikkelen. En CaseWare haalt door de samenwerking met Orpheus de banden met de regio aan. ‘Het is mooi om te merken dat Apeldoornse ondernemers Orpheus steeds beter kunnen vinden als platform voor creatief ondernemerschap. We zijn dan ook zeer blij dat (inter)nationaal werkende bedrijven zich op deze manier committeren aan de stad. Met de jaarlijkse bijdrage van CaseWare kan Orpheus een nóg beter bijdragen aan een aantrekkelijk Apeldoorn,’ aldus Meta Neeleman, directeur van Theater Orpheus.

Laurenskerk Rotterdam na renovatie klaar voor de toekomst
De Laurenskerk in Rotterdam en Van der Linde Catering + Evenementen slaan de handen ineen voor de zakelijke evenementen. Na een renovatie en met de samenwerking zijn er meer opties in de historische kerk om een evenement te laten aankleden met culinaire verrassingen en creatieve concepten op maat. De Laurenskerk, gelegen in het levendige hart van Rotterdam, onderging onlangs diverse vernieuwingen. Onder meer het licht, geluid en de verwarming werden verbeterd. Ook de restauratie van de glas-in-lood ramen en de aanleg van een nieuw stadspark bij de entree zijn een aanwinst voor de geschiedenisrijke locatie. Met de verbouwing is de Laurenskerk klaar om in 2018 haar vijftig jarige jubileum van de wederopbouw feestelijk in te luiden.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek