meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Fletcher Hotels

Op zoek naar een locatie in een inspirerende omgeving? Met ruim 80 landelijk gelegen 3- en 4-sterren hotels verspreid door heel het land is Fletcher Hotels de grootste hotelketen in Nederland. Bij onze oer-Hollandse keten kun je terecht voor zeer uiteenlopende zakelijke gelegenheden. Uniek aan de keten is dat we in praktisch elke regio een locatie hebben waar je terecht kunt voor een zakelijke bijeenkomst of hotelovernachting. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vergaderingen moeten zinvol en leuk zijn in een inspirerende omgeving. Vaak wordt er te lang en niet effectief vergaderd en zorgt de saaie kantooromgeving voor onvoldoende inspiratie en creativiteit. Niet bij Fletcher Hotels! Wij zijn ervan overtuigd dat een vergadering of een brainstormsessie buiten de deur voor een extra boost kan zorgen als er voor een goede locatie wordt gekozen. Zakelijke bijeenkomsten in een mooie, natuurrijke omgeving zorgen ervoor dat de hectiek van alle dag even vergeten kan worden.

Fletcher Hotels heeft momenteel ruim 80 authentieke locaties, verspreid door heel Nederland. Elk hotel is veelal gevestigd in een historierijk gebouw en in een uniek stukje Nederland. Je vindt ons aan de kust, in de bossen, op de Veluwe, maar ook in de heuvels van Limburg. Er zijn zelfs Fletcher Hotels in een klooster, landhuizen en kastelen, bijvoorbeeld de recentelijk geopende 4-sterren locatie Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe aan de rand van Eindhoven (Deurne).


    
Bijna alle locaties van Fletcher beschikken over diverse multifunctionele zalen welke geschikt zijn voor verschillende groepsgroottes. Daarnaast biedt elke locatie de mogelijkheid tot het organiseren van zeer uiteenlopende kleine en grote zakelijke evenementen, zoals trainingen, congressen en productpresentaties. Door hun gunstige ligging zijn alle hotels bovendien goed bereikbaar per auto en met het OV en er is altijd goede parkeergelegenheid.

Ook de culinaire invulling van een zakelijk evenement is van groot belang om het evenement te doen slagen. Zo wordt er in de meeste van onze à la carte restaurants met biologische- en streekproducten gewerkt. De chef-koks bereiden graag een gezonde maaltijd voor u. Goed voor de natuur, beter voor ons lijf en fijn voor de smaakpapillen. Ook Private Dining is mogelijk, zo blijft de verbinding met elkaar en het zakelijke onderwerp in stand.

Naast een perfect passende vergaderzaal of op maat gemaakt evenement, gelooft Fletcher Hotels dat ook de omgeving cruciaal is voor het laten slagen van een externe meeting, brainstorm- of teambuildingsdag. Veel Fletcher hotels liggen op groene locaties, dichtbij of middenin prachtige natuurgebieden. Na inspanning is het tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld een wandeling door de groene omgeving of activiteiten tussen vergaderingen of meetings door zorgen ervoor dat de longen en de hersenen weer lucht krijgen. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor nieuwe impulsen en ideeën. Bovendien behoort ook buiten vergaderen op veel locaties tot de mogelijkheden - als het weer het toelaat.

Kortom: voor inspirerend vergaderen, succesvolle productpresentaties of voor bedrijfsfeesten waar nog lang over na zal worden gesproken, is Fletcher Hotels de juiste partner! Informeer naar de mogelijkheden via info@meetings.nl of bel 055-5786511

     

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek