meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

10 redenen dat werken in de zomer wél leuk is!

In de zomer werken zal niet direct bij iedereen positieve gevoelens oproepen. De zomer is namelijk hét moment op vakantie te nemen. Maar wat nou als je niet in de zomer op vakantie gaat of allang bent geweest? Wij zijn van mening dat het juist leuk is om in de zomer te werken, en we geven je 10 redenen waarom!

1. Buiten lunchen
Niemand wordt blij van de hele dag binnen zitten. Buiten lunche is dan dé oplossing! Maar in Nederland werkt het weer in de herfst en winter niet altijd mee. In de zomer heb je vaak meer geluk en schijnt de zon vaker. Ga daarom lekker naar buiten tijdens de lunchpauze, lunchen op een terrasje, op een bankje in het park of misschien zelfs wel een gezellige picknick met collega's. 

2. Fietsend naar werk
Woon je dichtbij werk? Ga dan op de fiets naar werk. Met lekker weer is het heerlijk om de dag fietsend te beginnen, in plaats van in een warme auto.

3. Iedereen is blij
Goed weer en het vooruitzicht van warme zomeravonden zorgen ervoor dat iedereen goedgezind is. Iedereen bruist van de energie, klanten en collega's zijn extra vriendelijk en problemen zijn ineens een stuk minder erg. 

4. Ice, ice, baby
Is het toch wel erg warm deze zomer? Dan koel je lekker af met een ijsje. Haal een heel pak zodat je kan uitdelen aan je collega's.

5. Plan je werkdagen anders in
Als het heel warm is, is het een goed idee om eerder te beginnen met werk, zodat je ook eerder naar huis kan. Zo begin je de dag wanneer het nog koel is, en kan je 's middags genieten van het warme weer. Kan dit niet bij jou op kantoor? Geen zorgen, want in de zomer is het vaak nog laat licht dus je hebt alle tijd om te genieten van de zwoele zomeravonden. 

6. To-do lijst afwerken
In de zomer zijn veel mensen op vakantie. Dat betekent dat er vaak minder werk en verplichtingen zijn. Voor jou betekent dit dat je al die klusjes kan afmaken waar je al die tijd nog niet aan toe gekomen bent. 

7. Minder files
Veel mensen zijn op vakantie dus dat betekent ook minder verkeer op de weg. Je hebt geen last van ellenlange files, en ook in het openbaar vervoer is het veel rustiger. 

8. Luchtige kleding
Met die warme temperaturen is het voor niemand fijn om strak in pak te zitten. Iedereen heeft luchtigere kleding aan, dus profiteer hier zelf ook van.

9. Chill erop los
We willen hier natuurlijk niet mee zeggen dat je niks hoeft te doen, maar in de zomer ligt het tempo vaak wel wat lager. Daarnaast zijn er veel mensen afwezig door de vakantie, dus sommige werkzaamheden blijven liggen. 

10. Vakantie!
Hoe fijn is het om te werken, als je weet dat je over 3 weken op vakantie gaat. Of misschien net op vakantie bent geweest en je kan er weer een hele tijd tegenaan. 

 

Bron: jobat.be

 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek