meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

De beste apps om stress te verminderen tijdens jouw zakenreis

Reizen voor je werk kan heel veel stress met zich meebrengen. Er moet van alles geregeld worden terwijl je waarschijnlijk ook alle aandacht nodig hebt voor het doel van je zakenreis: het evenement waar je naar op reis bent. Gelukkig leven we in een tijd waarin onze smartphone onze beste vriend is op het gebied van organiseren en de zaken op orde krijgen. Daarom hebben wij 10 apps voor je opgezocht die je taken een stuk efficiënter maken. Zo houd je voldoende tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn.

  • Trello - Met deze app kan je taken en lijstjes koppelen aan de verantwoordelijke collega’s of partner en contact houden. Wanneer een taak is volbracht, kan diegene de taak afvinken en eventueel commentaar toevoegen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de lopende en afgedane zaken. (Beschikbaar voor iOS en Android, gratis)
  • Expensify - Moet je veel onkosten declareren? Expensief helpt je uit de brand! Maak een foto van de rekening en klaar. Is de rekening in een vreemde valuta? Ook dit is geen probleem voor deze slimme app. (Beschikbaar voor iOS en Android, gratis)
  • Agenday - Heb jij ook twee agenda’s in Outlook en op je telefoon? Met deze app koppel je jouw agenda’s aan elkaar en sla je al je afspraken op in één planning. Daarnaast kan je links naar online vergaderingen doorsturen, waardoor je veel tijd kunt besparen. (Beschikbaar voor iOS en Android, gratis)
  • Travel App Box - Deze app is een echte multifunctionele hulp voor onderweg. Met maar liefst vijftien functies is de app altijd wel ergens in te zetten. Hij kan fooi berekenen, valuta omzetten, kledingmaten vergelijken, geeft hulp met vreemde talen en biedt entertainment voor onderweg. (Beschikbaar voor iOS, 1,99 euro)

  • Zoom - Met deze app kan je met maximaal vijftig personen tegelijk videochatten. Mis je dus een belangrijke vergadering waar je toch bij moet zijn? Met deze app ben je er in beeld en geluid alsnog bij! Daarnaast kunnen deelnemers elkaar berichten sturen en de vergadering opnemen. (Beschikbaar voor iOS en Android, gratis)
  • Egencia - Deze app helpt je met de planning van je zakenreis. Hiermee kun je vervoer en accommodatie uitzoeken en vastleggen. (Beschikbaar voor iOS en Android, gratis)
  • AwardWallet - Met AwardWallet heb je alle spaarprogramma’s waar je als zakenreiziger mee te maken hebt in één app overzichtelijk bij elkaar. Al je punten en spaarprogramma’s zijn in een oogopslag te raadplegen. Daarnaast krijg je notificaties als de waarde van je punten veranderd of als ze bijna verlopen. (Beschikbaar voor iOS en Android, gratis)
  • Docusign - Deze app is ideaal voor het ondertekenen van documenten die op een juridische manier bindend is. Zo kun je ook onderweg belangrijke documenten ondertekenen. (Beschikbaar voor iOS en Android, gratis)
  • Circle Black - Met deze handige app houd je je net werk op orde. Je kan fysieke en digitale visitekaartjes importeren en contacten waarmee je hebt gemaild worden opgeslagen zonder dat je ze zelf op hoeft te slaan. (Beschikbaar voor iOS en Android, gratis)
  • Concur - Concur is een fijne app waarmee je al je reisplannen overzichtelijk bij elkaar hebt. Je kunt de reisplannen bewaren en delen met collega’s. Daarnaast is het een goede multifunctionele app en biedt het bekende functies zoals goedkering van reisverzoeken, onkostenvergoeding en het goedkeuren van facturen. De app is gratis maar voor een aantal functies dien je apart te betalen. (Beschikbaar voor iOS en Android, gratis)

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek