meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Reserveer een meeting bij Hotel Mijdrecht Marickenland en ontvang gratis een kamer upgrade. Bij Kameryck kun je Vintage vergaderen in je eigen hutje in de wei. Vergaderen in de stad? Bij NH Conference Centre Den Haag is elke 10e persoon gratis! Bij reserveringen die plaatsvinden tussen 24 juli en 30 augustus ontvang je 20% korting op de totale eindfactuur bij Kasteel Huize Harmelen! Een compleet arrangement bij Het Oude Stadhuys Gouda of het Oude Magazijn in Amersfoort nu maar €49,50 per persoon! 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Oranjerie Hydepark Doorn (zie foto hieronder)
Villa Rietvink Laren (binnenkort geopend)
The Meeting Room Hoofddorp
Seats2meet Utrecht CS
Fletcher Badhotel Callantsoog
Zaalverhuur Houten KNMvD

Nieuwsflitsen:

Oranjerie Hydepark na restyling gereed voor zakelijke gast
Oranjerie Hydepark heeft na een grondige restauratie en restyling haar historische grandeur weer terug. Het rijksmonument in Doorn is voortaan het decor van exclusieve zakelijke bijeenkomsten. Oranjerie Hydepark is gelegen op landgoed Hydepark, tussen Doorn en Driebergen, dichtbij de A12. De locatie heeft een plenaire zaal die plek biedt aan 100 gasten. Deze ruimte leent zich perfect voor bijvoorbeeld zakelijke presentaties of speeches. Exclusief netwerken of borrelen in stijl kan in de naastgelegen salon. Verder zijn er drie luxueuze subruimtes met alle faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen, brainstorms, workshops of break-outsessies. Zakelijke gasten kunnen tussendoor inspiratie opdoen of even ontspannen in de groene omgeving van het uitgestrekte, historische landgoed. “En tijdens meerdaagse bijeenkomsten kunnen gasten overnachten in het hotel op het landgoed.”

Nieuwe Strandzuid officieel geopend
Onlangs is het nieuwe Strandzuid, gelegen tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark, officieel geopend. Na twaalf succesvolle seizoenen hebben de houten paviljoens van het stadsstrand plaats gemaakt voor een nieuw en permanent gebouw. Met inspiratie uit Bali is een locatie gebouwd met internationale allure voor alle Amsterdammers en (zakelijke) gasten van de RAI. Strandzuid is een initiatief van RAI Amsterdam en Unlimited Label. Sinds 2005 is Strandzuid de zomerse uitvalsbasis voor business en leisure, waar de dynamiek van de stad en de RAI wordt gecombineerd met de relaxte sfeer van een strand. Vanaf de eerste dag is het een geliefde bestemming voor inwoners van Amsterdam en een favoriete hangout voor beurs- en congresbezoekers. Dat blijft de succesformule. Strandzuid positioneert zich in de nieuwe opzet nadrukkelijker als eventlocatie die stand alone of aanvullend op de RAI-faciliteiten kan worden ingezet. The Restaurant (à la carte) heeft een capaciteit van 300 zitplaatsen. Daarnaast biedt Strandzuid de locaties The Boat House, The Beach House, The Jetty Bar, The Beach Bar en Playground. Verschillende faciliteiten die ook geschikt zijn wanneer het weer minder is.

Rotterdam Ahoy congrescentrum opent eind 2020
Rotterdam Ahoy viert in januari 2021 haar 50e verjaardag. Deze mijlpaal zal gevierd worden in het nieuwe veelzijdige gebouw van de Rotterdamse evenementenaccommodatie. Het unieke karakter van het gebouw, dat bestaat uit 35 subzalen en een grote zaal die fungeert als auditorium, muziek- en theaterzaal ineen, vraagt om extra verdieping en uitwerking. Er wordt beoogd het centrum eind 2019 te openen; dit wordt eind 2020.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek