meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Hilton Royal Parc Soestduinen

Hilton Royal Parc Soestduinen ligt midden tussen de bossen, met uitzicht op een negen-hole golfbaan met putting green en driving range, en op slechts 10 tot 20 minuten rijden van Amersfoort en Utrecht. Endless Possibilities voor jouw evenement! Teambuilding activiteiten op de Soester Duinen, een Escape Room of boksing workshop.

Endless Possibilities!

Hilton Royal Parc Soestduinen ligt op een prachtige locatie; middenin de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, centraal in Midden-Nederland, dichtbij de snelwegen A28 en A1 en op minder dan een uur afstand van Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag en op slechts 15 minuten rijden van Amersfoort. Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein met 250 parkeerplekken.

          

Voor de gasten die graag een activiteit inplannen tussen of na een vergadering hebben wij Endless Possibilities. Ontdek alle activiteiten in en rondom Hilton Royal Parc Soestduinen. De bossen en de Soester duinen zijn ideale locaties voor teambuilding activiteiten zoals bootcamp, boxing workshops of body balance. Naast het hotel bevindt zich een 9-hole golfbaan waar men een golf clinic kan volgen, overdag en ‘s avonds. Het hotel biedt ook mogelijkheden zoals acteerlessen, speed painting en een pop-up escape room. Ontdek het culinaire in jouw team met een GIN of wijntasting, een kookworkshop, cursus worsten maken of een diner in de naastgelegen Paltz (met kunst van Herman van Veen) en een BBQ workshop in de zomer.

Onze toegewijde Hilton Meeting Host staat volledig tot uw beschikking om alles perfect te laten verlopen. Met 21 multifunctionele vergaderzalen en 113 kamers, is Hilton Royal Parc Soestduinen dé locatie voor uw vergadering, automotive evenement, meerdaags congres of training. De zalen hebben allemaal natuurlijk daglicht en bieden plek voor evenementen tot 500 personen. Ook beschikken wij over een buiten terras dat helemaal aan kan worden gepast naar uw wensen, so cool! In Restaurant Royal Parc werkt de chef met regionale seizoensproducten.

Het hotel heeft een Health Club, met binnenzwembad, Turks stoombad, fitness, sauna, zonnebank en de mogelijkheid om een massage, schoonheidsbehandeling of personal training te boeken. 

Voor meer informatie bekijk de link https://www.meetings.nl/locaties/hilton_royal_parc_soestduinen_3027/details of bel met meetings.nl op 055-578 6511.

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek