meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Lekker!

Pannenkoekentaart met pancetta - zoet en hartig samen op een pannenkoek maken het een nog feestelijker brunchgerecht.

Wat heb je nodig?

  • 80 g pancetta
  • 100 g extra pure chocolade
  • 3 bananen
  • 250 g mascarpone
  • 8 pannenkoeken naturel
  • 3 el keukenstroop
  • 8 pecannoten

Hoe maak je het?

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Breek de pancetta in stukjes.
  2. Hak ondertussen de chocolade fijn. Snijd de bananen in plakjes en roer de mascarpone los. Besmeer 1 pannenkoek met ¼ van de mascarpone. Verdeel ¼ van de banaan en ¼ van de chocolade erover. Leg er een pannenkoek op en besprenkel met de keukenstroop en ¹/³ van het spek. Maak zo nog 3 lagen. Verdeel de pecannoten over de pannenkoekentaart.

Combinatietip: Fris accentje? Voeg wat citroenrasp toe aan de mascarpone.

Bron: allerhande

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek