meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Hilton Rotterdam

HILTON ROTTERDAM – ROTTERDAM’S BEATING HEART

Hilton Rotterdam ligt in het hart van het bruisende centrum van de stad aan het Hofplein en de Coolsingel. Gelegen op loopafstand van het centraal station, waar je met de intercity direct slechts een koffie en croissantje van Schiphol en Amsterdam vandaan bent.

Het hotel biedt een mix van klassieke elegantie en stijlvolle moderniteit. De 254 kamers en suites stralen een tijdloze inrichting, authentieke Nederlandse sfeer en huiselijke warmte uit. Gasten die verblijven in een Executive Room of Suite, hebben toegang tot de exclusieve Executive Lounge waar men de gehele dag terecht kan voor een drankje. General Manager Karin van den Berg:  “Onze gasten zijn heel divers. Van de topsporters en supporters tijdens de Rotterdam Marathon, artiesten tijdens de Summer Carnaval en de MTV EMA’s tot internationale sportteams en toeristen. ”

Hilton Rotterdam biedt drie culinaire concepten in het hotel. “Roots Rotterdam met een regionale keuken, werkt met seizoensproducten. Het menu van Stephan Nijst verandert elke drie maanden en daarom ook de ambiance in het restaurant, specifiek afgestemd op ieder seizoen, een ware beleving! Elk seizoen wordt gesymboliseerd door een andere kleur en daarmee verandert het interieur, de kunst en ook de muziek. Op deze manier kan men in elk seizoen het restaurant op een andere manier ervaren. Joelia by Mario Ridder is het michelinsterrestaurant met een Frans georiënteerde keuken en de perfecte plek voor een cocktail in het weekend is cocktailclub HUGH.”

In Hilton Rotterdam bevinden zich vijf grote flexibele vergaderzalen, twee boardrooms en een boven lobby, ideaal voor productlanceringen, kunstexposities en de beroemde jamsessies tijdens het North Sea Jazz festival. De balzaal, Le Jardin, biedt een plek voor maximaal 325 gasten, terwijl de Coolsingel Suite een adembenemend en inspirerend 180 graden uitzicht biedt over het centrum van Rotterdam. Aan de Weena zijde biedt het hotel ruimte voor de lancering van nieuwe automerken of de introductie van nieuwe modellen.

“Doordat de stad Rotterdam zoveel te bieden heeft, niet alleen op zakelijk gebied, maar ook voor families, zien wij dat veel zakelijke gasten die doordeweeks bij ons verblijven, op vrijdag hun partner en kinderen laten overkomen om zo nog een weekend de stad te ontdekken.”

Plaats hier vrijblijvend een aanvraag voor Hilton Rotterdam. 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek