meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Gadgets om je bureau op orde te houden: go get 'm!

Heb jij ook wel eens last van de chaos op je bureau? Kan je niks vinden tussen de rommel die je zelf hebt gemaakt en ben je het overzicht kwijt? Er zijn een heleboel ‘smart solutions’ om je werkruimte wat beter te organiseren.

Tegenwoordig doen we alles digitaal. Waarom digitaliseren we ons bureau dan ook niet? Wij hebben een aantal gadgets voor je opgezocht waarmee rondslingerend papier, warrige kabels, afleidend lawaai en vervelend licht van je computerscherm verleden tijd zijn. Allemaal kleine, frustrerende problemen waar hele handige oplossingen voor zijn. Lees je even met ons mee?

1.Digitale pen

Ben jij dat rondslingerende papier op je bureau ook zo zat? Wij wel en daarom zijn we op zoek gegaan naar een oplossing. En die hebben we gevonden: de digitale pen! Verminder het papier op je bureau en gebruik de digitale pen. Zo worden je offline notities meteen gedigitaliseerd en wordt het online opgeslagen.

2.Multifunctionele ‘organizer’

Ons bureau ligt eigenlijk altijd wel vol. Daarom kun je het maar beter goed ordenen, en daar is de multifunctionele organizer ideaal voor. Dit is een soort schap met verschillende vakjes dat net iets groter en hoger is dan je toetsenbord. Zo kan je je post-its, telefoon, pennen en andere spulletjes erop kwijt en heb je alles bij elkaar liggen in plaats van over je hele bureau.

3.Kabelhouders

Met alle apparaten die we op ons bureau hebben staan, is er ook een overvloed aan kabels en snoeren. Vaak bungelen ze ergens tussen je voeten zodat je er in verstrikt raakt, raken ze helemaal in elkaar gedraaid of weet je niet welke stekker je eruit moet halen als je een apparaat wilt verplaatsen. Maar daarvoor zijn dus verschillende oplossingen. Eén hiervan zijn de kleine houdertjes waar je je kabels in kan klikken. Echt Ideaal!

4.Oplaadtussenstuk met meerdere kabelpoorten

Heb jij ook zo veel apparaten die je moet opladen via een usb-aansluiting? Dan is deze gadget de oplossing. Een oplaadtussenstuk met meerdere usb-poorten waardoor je je telefoon, tablet en alle andere usb-apparaten tegelijkertijd van stroom kan voorzien.

5.Een geluidsdichte koptelefoon

Het is natuurlijk hartstikke gezellige om lekker met collega’s te kletsen, maar soms lijkt het wel een kippenhok. En doorwerken en focussen in een kippenhok is heel erg lastig. Daarom is een goede geluidsdichte koptelefoon ideaal als je even flink wilt doorwerken.

6.Een klok die niet afleidt

Sommige klokken kunnen ontzettend afleiden. Ze tikken, maken geluid, geven licht of veranderen heel zichtbaar van tijd. Soms is het ook gewoon heel frustrerend om constant geconfronteerd te worden met de tijd. Kies daarom voor een klok die alleen de tijd laat zien als jij erom vraagt. Zo ben je niet constant afgeleid door de tijd.

7.Computerbril

Als je de hele dag achter de computer zit dan voel je dat nog wel eens. Het licht van een beeldscherm kan namelijk heel slecht zijn voor je ogen, dus zelfs als je geen bril draagt kan je er last van hebben. De oplossing is een computerbril. Hiermee forceer je je ogen niet, want het verzacht en vermindert het licht dat zich op je ogen richt.

8.Goede verlichting

Goede verlichting is van groot belang op je werkplek. Een te donkere werkplek is slecht voor je ogen omdat die constant tussen donker en licht moeten switchen. Een werkplek met TL-lampen is slecht voor je energieniveau en te fel licht is ook slecht voor je ogen. Lampen die zich aanpassen aan de omgeving zijn daarom de oplossing. Zorg dus dat je flexibele lampen hebt qua lichtsterkte en positie, zodat je altijd een goed verlichte werkplek hebt.

9.Planten (die makkelijk zijn in onderhoud)

Uit onderzoek is gebleken dat planten en bloemen goed zijn voor de productiviteit. Help je productiviteit daarom een beetje en integreer wat natuur in je werkplek. Heb je geen groene vingers? Kies dan voor een cactus of speciale potten die zichzelf bewateren.

10.Een draadloze scanner

Sommige artikelen wil je graag ooit nog eens lezen maar je hebt daar nu even geen tijd voor. Een draadloze scanner is in dat geval een goed idee. Zo kan je alles inscannen wat je later nog eens denkt nodig te hebben. Daarnaast kan je ook je bonnetjes in scannen, dan kan je ze ook niet kwijtraken. 

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek