meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Bilderberg; wat is het echte doel van jouw bijeenkomst?

Wie komt er tegenwoordig nog samen om enkel te overleggen? De tijd dat we elkaar ontmoetten voor een overleg alleen ligt al even achter ons; e-mail, Skype, screenshare en andere tools voorzien ons tegenwoordig in deze behoefte. Bij Bilderberg geloven we dat we dat de verschuiving naar een betekeniseconomie invloedheeft op de wijze waarop we vergaderen. We komen tegenwoordig samen om beslissingen te nemen, ideeën op te doen en een toekomstvisie vorm te geven. Vergaderingen worden daarmee betekenisvolle momenten die het teamverband versterken en een bron van inspiratie zijn.

Regisseur van ontmoetingen
Bilderberg is dé regisseur van deze bijzondere momenten. Op 17 unieke vergaderlocaties in het stadscentrum of midden in de bossen bieden we je een vergaderbeleving die verwachtingen overstijgt. Voorzien van alle faciliteiten en on-top service. Of de setting daarvan een boutique hotel in de binnenstad, een kasteel uit de 17e eeuw of een landgoed in het Limburgse heuvellandschap is, dat is aan jou. Op basis van het werkelijke doel van jouw bijeenkomst creëren wij een passende omgeving. Want wist je dat de inrichting van een zaal of de keuze voor een bepaalde werkvorm doorslaggevend is voor het bereiken van de gewenste uitkomst van een sessie?

          

Het belang van een opstelling
Een onderzoek testte uit hoe mensen zich gedroegen in een kringopstelling versus een opstelling in L-vorm. Er werd verteld over een bepaald product, dat door 80% van een populatie werd gekocht. Mensen toonden in een kringsopstelling veel meer sympathie voor dit product, dan toen er werd verteld dat het maar door 20% werd gekocht. Hetzelfde experiment werd herhaald, maar dan in een L-vormige opstelling. Wat bleek, een tegengesteld resultaat. Waarom? Mensen hebben bij de L-vormige opstelling een grotere behoefte om uniek te zijn. Verschillende opstellingen, verschillende resultaten.

Wil je informatie overbrengen en jouw deelnemers iets bijbrengen? Dan is een authentieke cabaret opstelling geschikt, de klassieke zaal gevuld met stoelen: informatieoverdracht staat centraal en is er weinig interactie tussen deelnemers. Als het allemaal wat intiemer mag zijn is de S-vorm een goede optie, waarbij de tafels door de zaal heen worden geplaatst. Ideaal voor lunches en diners! Voor een speelse en flexibele meeting is de Grab a Chair setting ook een leuke optie om het eens helemaal anders aan te pakken: er is geen vaste opstelling, maar deelnemers pakken zelf een stoel, kruk of zitzak en gaan zitten waar zij willen.

Nieuwe inspiratie
Ook de inzet van werkvormen kan hét verschil zijn dat jouw bijeenkomst uniek maakt. Denk bijvoorbeeld aan een discussie met de ruggen tegen elkaar, 30 seconden stilte voorafgaande aan ieder agendapunt, of een staande vergadering! Boek eens een vergaderruimte zonder stoelen of bureaus, maar met eventueel enkele hoge statafels. Staan of bewegen creëert ruimte in de hersenen voor nieuwe ideeën en inzichten.

Inspiratie gekregen? Laat ons weten wat jij wilt bereiken met jouw bijeenkomst. Bilderberg verrast je graag met originele ideeën voor een succesvolle meeting, die verwachtingen en doelen overstijgt.
 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek