meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Wij verloten 3x2 VIP tickets voor Brooklyn Nights t.w.v. €350,-!

 

Meetings.nl verloot in samenwerking met Studio’s Aalsmeer 3x2 VIP arrangementen t.w.v. €175,- p.p. voor de dinnershow Brooklyn Nights.

De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet je met jouw gezelschap van een weergaloze show. Brooklyn Nights is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple.

Wat houdt het VIP arrangement in?
Het Brooklyn arrangement t.w.v. €175,- p.p. garandeert de ultieme VIP beleving. Inclusief ontvangst met champagne, eigen gastvrouw, Superieur 4-gangen menu, exclusieve wijnen en eersteklas zitplaatsen aan een eigen tafel.

Waar en wanneer is Brooklyn Nights?
Waar en wanneer is Brooklyn Nights? Dit arrangement is te reserveren t/m december 2016 op basis van beschikbaarheid in Studio’s Aalsmeer. Bekijk de website van  Brooklyn Nights voor meer informatie: http://brooklyn-nights.nl/

Wat zijn de voorwaarden?
Via LinkedIn kun je winnen d.m.v. reageren op het bericht en via Facebook kun je winnen d.m.v. het bericht te delen en een reactie achter te laten. Op 27 mei wordt de eerste winnaar bekend gemaakt! 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek