meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

EvenementenContact 2016

Donderdag 18 februari was het zo ver: de 8ste editie van EvenementenContact in de RAI Amsterdam, dé beurs voor de Live Communicatie branche. Ook wij waren er bij en we hebben ons uitermate goed vermaakt op deze zakelijke netwerkdag voor de evenementen industrie. Met ruim 350 exposanten en 4000 bezoekers was het ook dit jaar weer een groot succes!

EvenementenContact heeft een zeer gevarieerd aanbod van 350 exposanten die met hun producten en diensten helpen om de kwaliteit van toekomstige events te verbeteren. De beurs is laagdrempelig opgezet en daardoor is het aanbod erg breed. Het grote aanbod varieert van innovatieve bedrijven, ZZP'ers met een uniek product, net geopende locaties, verrassend entertainment maar natuurlijk ook de gevestigde namen. De 9000 m2 grote beursvloer is overzichtelijk ingericht met stands die uniform en identiek zijn ingericht. Zo wordt er voorkomen dat de grote merken de kleine maar vernieuwende concepten overschaduwen. De beurs is opgebouwd in verschillende thema's zodat de ruimte overzichtelijk blijft. De themavelden zijn: Zakelijke bedrijfsevenementen, Entertainment, Outdoor & Actief, Festivals & Publieksevenementen, Brancheverenigingen en Media, ZZP, Culinair en Beurzen en Congressen. Naast de gevarieerde stands op de beursvloer kun je je ook laten inspireren door één van de vele workshops en seminars met prominente sprekers en inspirerende acts. Tijdens de drukbezochte vakbeurs zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award bekend gemaakt. Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten ging er vandoor met de award voor beste Medium locatie. De grote winnaar in de categorie Large is het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. De dag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Het grote succes en het unieke concept van de beurs is niet ongemerkt gebleven. Al in 2012 won het beursconcept van BrancheContact De Gouden Giraffe in de categorie Beste Beursconcept. Ook in 2017 zal EvenementenContact weer een inspirerende beurs neerzetten. Deze keer zal het evenement op 9 maart plaatsvinden, in Ahoy Rotterdam.

Het is altijd leuk om zowel bekende als nieuwe mensen te ontmoeten. Wij zijn er volgend jaar in ieder geval weer bij!

Tekst: Joyce Teunissen

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek