meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

What is new volgens meetings.nl

Bekijk snel de nieuwe Top Deals en pak hier jouw voordeel mee. Boek jouw bijeenkomst bij de Efteling en ontvangen twee entree tickets gratis! Een hele leuke actie is ook de korting voor de dinnershow; Brooklyn Nights. Of wat dacht je van vergaderen bij Park Inn By Radisson Amsterdam Airport en krijg een gratis High Tea! Bij Meetinoffice Woerden krijg je 10% korting op de arrangementsprijs en een gratis lekkernij uit de streek!

Als je bij NBC Congrescentrum een bijeenkomst boekt voor de maanden februari, maart of april krijg je er een Nespresso koffiemachine gratis bij. 

Bij meetings.nl zijn er diverse nieuwe locaties aangemeld. Een aantal van de nieuwste aanmeldingen op meetings.nl zijn:

Apenheul Apeldoorn 
Restaurant Houtplaats Rheden
Llanfarian Border Collie Events Heteren
Business Center Geuzenstaete Brielle
Kernwasser Wunderland Freizeitpark Gmbh Kalkar
Moma&co Amsterdam
Westcord Hotel de Veluwe Garderen
Castellum Hoge Woerd Utrecht  zie onderstaande foto

Nieuwsflitsen:

Bilderberg Landgoed Lauswolt wordt vijf sterren hotel
Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag promoveert van vier naar vijf sterren hotel. Het is het enige vijfsterrenhotel van Noord-Nederland. In november vorig jaar kreeg de keuken van Lauswolt een ster van Michelin. ‘Het regent hier sterren’, zegt directeur Marc Van Gulick. ‘Onze service stond in principe altijd al op vijfsterren-niveau. Nu mogen we dat ding ook daadwerkelijk op de deur timmeren.’ Het is niet het eerste vijfsterrenhotel van De Bilderberg-groep: in Amsterdam telt Het Garden Hotel ook vijf sterren. Lauswolt is nu één van de 26 hotels in Nederland die formeel van het allerhoogste niveau zijn.

HotelSpecials.nl: ‘Hilton The Hague beste hotel’
Hilton The Hague is verkozen tot beste hotel van Nederland door de reviewers van HotelSpecials.nl. Het hotel werd beoordeeld met een 9,1. De gasten die een review op HotelSpecials.nl hebben achtergelaten zijn het meeste te spreken over de centrale ligging van het hotel, de sfeer, de luxe kamers en de service. Hilton The Hague is hiermee tevens Beste hotel van Zuid-Holland en Beste hotel van Den Haag.

Theater Orpheus branchewinnaar Nationale Business Succes Award 2015
Theater Orpheus is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Theater- en Schouwburgbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende schouwburg annex congrescentrum, met een zeer sterke positionering. ‘Theater Orpheus biedt een enorm gevoel voor gastvrijheid en heeft daarin een uitstekende reputatie opgebouwd. Als een van de leidende theaters van Nederland weet zij door haar klant- en servicegerichte aanpak een zeer hoge klanttevredenheid te bereiken.’

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

Bron nieuwsflitsen: congreswereld

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek