meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Actie Postillion WTC Rotterdam

Midden in het zakelijk hart van Rotterdam biedt deze locatie een volledig fullservice concept. De 38 verschillende zalen met een capaciteit van 10 tot 1000 personen variëren niet alleen in grootte, maar ook in sfeer en inrichting. Bij uitstek dé plek voor het organiseren van uw beurs- congres of evenement.

Maar ook voor een kleinschalige meeting voor bijvoorbeeld 20 personen kunt u prima terecht in hartje Rotterdam. De locatie heeft verschillende boardrooms en vergaderzalen met een vrije opstelling voor groepen tot 50 personen. Het vergaderarrangement van Postillion Hotels heeft alle facetten die nodig zijn voor een succesvolle dag. Denk daarbij aan onbeperkt koffie, thee en water. Brainfood om de geest scherp te houden en uitstekende lunch. Uiteraard zijn beamer, scherm, flipchart en high speed WiFi ook inbegrepen.

U wordt persoonlijk welkom geheten door onze Meeting Host en zij zorgt er tevens voor dat al uw gasten op de juiste plaats van bestemming komen. Ons team van professionals zal u tijdens het reserveringsproces volledige begeleiden en adviseren in de beste oplossingen.

Met de groene, ellipsvormige kantoortoren en de statige trappen bij de entree als eyecatchers straalt het Rijksmonument als vanzelf allure uit. Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is gelegen in het centrum van Rotterdam met uitstekende bereikbaarheid per auto en per openbaar vervoer. Bij het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Reserveer nù het ‘Ontdek het Convention Centre WTC Rotterdam arrangement’ voor €49,50 pp voor een 8 uurs-vergaderarrangement. Ook is er een leuke winactie voor grote bijeenkomsten, lees snel verder:

Vraag voor 29 februari 2016 een offerte aan en maak kans op een iPad. 

Voorwaarden:
-Minimale reserveringswaarde 10.000 euro
-Alleen geldig voor Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
-Bijeenkomst moet plaatsvinden in 2016
-De winnaars worden voor 4 maart geïnformeerd

 

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek