meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Locaties in Westland

Ga je binnenkort een evenement organiseren in Westland en ben je nog op zoek naar een geschikte locatie hiervoor? Zoek je iets in de buurt van Den Haag of Delft maar hoef je niet perse midden in de stad te zitten? Of ben je gewoon op zoek naar een fijne rustige locatie waar jullie niet gestoord zullen worden? In de streek Westland zit je dan helemaal goed! En wij van meetings helpen je graag om de perfecte accommodatie te vinden. Zoek jij een bijzondere locatie in de streek Westland? Kijk dan hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in de streek Westland en laat je inspireren!

Direct geholpen worden?

Het Westland is een landstreek in de provincie Zuid-Holland en is sinds januari 2004 ook de naam van de grootste gemeente in dit gebied. De streek is gelegen tussen Den Haag, Delft, de Nieuwe Waterweg en de Maassluis. Westland is het meeste bekend om zijn glastuinbouw en de oranje gloed die ’s nachts de lucht verlicht, afkomstig van de verlichting in de glazen kassen. De streek wordt ook wel de Glazen Stad genoemd, een bijnaam die Westland te danken heeft aan de vele glazen kassen. Naast het huidige glastuinbouw gebied omvat Westland ook Rijswijk, Voorburg en Vlaardingerambacht. Jaarlijks openen ruim 200 glastuinbouwondernemers een deel van hun bedrijf voor geïnteresseerde bezoekers en laten ze zien hoe zij produceren op het jaarlijkse publieksevenement Kom in de Kas. Dit is dé kans om uitleg te krijgen over de verschillende producten en de producten natuurlijk te proeven.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in de streek Westland. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in de streek Westland geregeld voor de scherpste prijs.

of of Uitgebreid zoeken of Zoek op plaats

Fletcher Hotel-Restaurant Carlton

Tiendweg 20 , Naaldwijk

Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Carlton is prachtig gelegen in het Westland, centraal tussen de steden Den Haag, Delft, Hoek van Holland en Rotterdam. Het hotel beschikt over 80 sfeervolle en comfortabele hotelkamers, waarvan enkele whirlpoolkamers en suites. Na een lange dag vergaderen kunt u ontspannen met een hapje en drankje in onze gez ...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek