meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties in Oldenzaal

Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor een zakelijk evenement in Oldenzaal? De juiste locatie kan jouw evenement maken of breken. Wij vinden het belangrijk dat een accommodatie iets toevoegt aan jullie bijeenkomst. Het moet je inspireren waardoor jullie tot nieuwe hoogtes kunnen komen en nieuwe ideeën kunnen genereren! Wij van meetings helpen je graag bij het regelen van een unieke locatie in Oldenzaal die bij jullie wensen past én, ook niet bepaald onbelangrijk, in jullie budget past! Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Oldenzaal en zorg dat het volgende zakelijke evenement een daverend succes wordt!

Plaats locatieaanvraag!

Oldenzaal is een stad en gemeente in de provincie Overijssel en is gelegen in de streek Twente. Binnen de gemeente liggen geen andere kernen of buurtschappen dus de gemeente Oldenzaal bestaat alleen uit de stad Oldenzaal zelf. Oldenzaal is van oorsprong een Hanzestad en kent dan ook een rijke en lange geschiedenis. In de negentiende eeuw komt de textielindustrie op, wat zorgde voor een flinke economische groei. Onder andere hierdoor werd de snelweg A1 langs Oldenzaal aangelegd waardoor de bedrijvigheid in Oldenzaal tot nog grotere bloei kwam. Verschillende transportbedrijven en meubelboulevards gaven de stad een flinke economische impuls. Zelfs nu is de sterke economische groei kenmerkend voor Oldenzaal. Voor de stadspromotie heeft Oldenzaal zichzelf de naam Glimlach van Twente genoemd. Ben jij er al eens geweest?

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Oldenzaal. Wil je tijd besparen? Dan kan meetings.nl kosteloos een zakelijke ruimte in Oldenzaal voor je regelen. Wil je niet zoeken, maar gevonden worden? Plaats nu gratis en vrijblijvend je locatie aanvraag in drie simpele stappen en ontvang de passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in en rondom Oldenzaal. Op deze manier hoef je niet zelf te zoeken, maar word je gevonden. De perfecte locatie vindt jou!

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Fletcher Hotel Restaurant De Grote Zwaan

Bentheimerstraat 21, De Lutte

In het prachtige Twentse landschap, net buiten De Lutte, ligt het Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan. Het 3-sterren hotel ligt niet alleen in een mooie omgeving, maar biedt u ook alle comfort en faciliteiten voor een aangenaam en ontspannen verblijf.
Naast de 36 comfortabele kamers beschikt het hotel over een lounge met open haard, bar en ...

Landhuishotel De Bloemenbeek

Beuningerstraat 6, De Lutte

In het glooiende Dinkeldal aan een kabbelende beek, gesitueerd op een eigen landgoed van ruim 5 hectare, ligt als een juweel in een perfecte zetting Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek. Naast meerdere ruime zeer goed geoutilleerde zalen met directe uitloop naar de prachtige tuinen, 57 riante kamer/suites en een tot ver in het buitenland zeer...

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Denekamperstraat 48, Beuningen

Het sfeervolle 3-sterren Hotel-Restaurant Dinkeloord is gelegen op een prachtige locatie, nabij de Duitse grens in Overijssel. Het hotel beschikt over 50 comfortabele hotelkamers en 4 vergaderzalen, voorzien van moderne vergaderfaciliteiten. Na een lange dag vergaderen kunt u gezellig napraten in de sfeervolle lounge, bij de open haard. Het hotel i...

Hotel De Schout

Burg Hoogklimmerstraat   2, Denekamp

In het bosrijke Twente, midden in het gemoedelijke en gastvrije dorp Denekamp, ligt Hotel De Schout. Een stijlvol, kleinschalig en persoonlijk viersterren hotel waar rust en ruimte voorop staan. Het ideale hotel voor wie wil ontspannen en wil genieten van echte Twentse gastvrijheid. Hotel De Schout telt onder andere 34 unieke kamers, een restaurant...

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Vliegveldweg 345, Enschede

Vliegveld Twenthe evenementenlocatie is een oude vliegbasis met historische, militaire gebouwen. De verkeerstoren, start en landingsbanen, shelters, bunkers, hangars en een oude brandweerkazerne geven het terrein een geheimzinnige en speciale vibe.

Het oude vliegveld door de jaren heen gebruikt als uitvalsbasis voor vele F-16 straaljagers. Het t...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • Stap 1:

    Plaats locatieaanvraag voor jouw zakelijke bijeenkomst

  • Stap 2:

    Ontvang verrassende aanbiedingen

  • Stap 3:

    Bevestig jouw locatie