meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties Kampen

Ben je op zoek naar een geschikte locatie in of vlakbij Kampen voor een zakelijke bijeenkomst die je gaat organiseren? Kampen is een prachtige historische stad met veel zeer oude gebouwen, middeleeuwse smalle straatjes en een gezellig centrum. Deze stad is dus zeker een bezoekje waard! Zoek jij een unieke, exclusieve of bijzondere accommodatie voor jouw evenement in Kampen? Wij van meetings.nl helpen je hier graag bij en zullen onze uiterste best doen om de beste locatie te vinden voor jouw zakelijke bijeenkomst. Of het nou een grote zaal is, een kleine ruimte, in een landelijke omgeving of juist in een grote stad, op meetings.nl vind je het allemaal. Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Kampen en vind de perfecte locatie voor jouw evenement!

Plaats locatieaanvraag!

Kampen is een stad in de provincie Overijssel en is gelegen aan de rivier de IJssel. Kampen is een oude Hanzestad en heeft een rijke en lange geschiedenis die door de hele stad terug te zien is. Als je door Kampen loopt voel je de geschiedenis en dit is in elk gebouw en elke straat te voelen. In de Middeleeuwen was Kampen een belangrijke en machtige stad en door de gunstige ligging tussen de Zuiderzee en de Rijn ontwikkelde Kampen zich al snel tot één van de meest welvarende handelssteden van Noordwest-Europa. Na een welvarende periode kwam er een einde aan de macht van de stad en werd Kampen steeds slechter bereikbaar door de omliggende verzande watergebieden. Toch was Kampen een populaire stad om in te wonen omdat er geen belasting werd geheven. Door de ontbrekende belastingen werd Kampen gunstig voor de tabaksindustrie.  Na de komst van twee tabaksfabrieken was meer dan de helft van de inwoners werkzaam in de tabaksindustrie en werden er per week 1,5 miljoen sigaren geproduceerd.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Kampen. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Kampen. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Kampen geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Dominicanenklooster Zwolle Top locatie Top locatie

Assendorperstraat 29, Zwolle

Nabij het historische stadscentrum van Zwolle ligt het Dominicanenklooster. Het geheel is opgebouwd in een stijl die teruggrijpt op de gotiek, met hoog oprijzende spitsbogen en ramen. Een sfeervolle locatie voor vergaderingen, cursussen, congressen, etc. Op verzoek organiseren wij voor u een inspirerende kloosterdag. Ervaar bij ons stilte en rust m...

Lumen Hotel & Events Top locatie

Stadionplein 20, Zwolle

• Multifunctioneel evenementencomplex
• Bijeenkomsten van 2 tot 2000 personen
• Van standaard arrangementen tot maatwerk
• Goede bereikbaarheid en meer dan 1200 parkeerplaatsen
• Overnachtingsmogelijkheden in Hotel Lumen****

Een unieke en verrassende locatie in Zwolle waar passie en prestatie samenkomen. Met comfortabele vergaderr...

Hotel Restaurant Zalkerbroek ligt nabij de N50 en biedt gratis parkeergelegenheid. Met de auto zijn de Hanzesteden Kampen en Zwolle goed bereikbaar. In deze plaatsen vindt u leuke winkels en monumentale panden. Het hotel heeft een bar, twee restaurants en diverse vergaderzalen.

De hotelkamers zijn uitgerust met een douche, toilet, televisie, dra...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • Stap 1:

    Plaats locatieaanvraag voor jouw zakelijke bijeenkomst

  • Stap 2:

    Ontvang verrassende aanbiedingen

  • Stap 3:

    Bevestig jouw locatie