meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Op zoek naar een vergaderlocatie?


Wie kent het niet? Er is een last minute bijeenkomst gepland, want we mogen elkaar eindelijk weer live ontmoeten! Maar waar begin je en waar haal je de tijd vandaan? Veel locaties die je belt zijn lastig bereikbaar of geven aan dat er geen beschikbaarheid is.

Neem contact op met meetings.nl. Wij helpen je met het vinden van een geschikte en beschikbare ruimte. Wij weten de weg in vergaderland! Hieronder alvast een aantal tips bij het opstellen van jouw aanvraag. 

-
 Er is een kans dat er op korte termijn geen beschikbaarheid meer is, stuur je aanvraag daarom op tijd uit!
- De meest druk bezette dagen bij locaties zijn de maandag, dinsdag en donderdag. Wellicht een idee om jouw bijeenkomst daarom op woensdag of vrijdag te plannen?
- Ga goed na welke zaalopstelling gewenst is voor jouw bijeenkomst. Als je flexibel bent in de opstelling zijn er vaak meer mogelijkheden voor de beschikbare ruimtes.
- Door drukte en personeelstekort bij de locaties is de reactietijd langer. Snel antwoord nodig? Start een chat via onze website
- Hoe gedetailleerder je aanvraag, hoe beter de locatie kan kijken naar de mogelijkheden (zoals subzalen, cateringwensen, audiovisuele middelen, budget)
- Staat de datum nog niet vast? Probeer dan een alternatieve datum mee te sturen zodat je meer kans van slagen hebt.

Hulp nodig of heb je een vraag over bovenstaande? Bel ons gerust!

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek