meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties in Zaltbommel

Ben je op zoek naar een geschikte locatie in of vlakbij Zaltbommel voor een zakelijke bijeenkomst die je gaat organiseren? Zaltbommel is een prachtige historische stad met veel zeer oude gebouwen, middeleeuwse smalle straatjes en een gezellig centrum. Deze stad is dus zeker een bezoekje waard! Zoek jij een bijzondere, unieke of exclusieve accommodatie voor jouw evenement? Wij van meetings.nl helpen je hier graag bij en zullen onze uiterste best doen om de beste locatie te vinden voor jouw zakelijke bijeenkomst. Of het nou een grote zaal is, een kleine ruimte, ergens waar je buiten kunt vergaderen of juist in een grote stad, op meetings.nl vind je het allemaal. Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Zaltbommel en vind de perfecte locatie voor jouw evenement!

Plaats locatieaanvraag!

Zaltbommel is een vestingstad in de provincie Gelderland en vormt samen met Kerkwijk en Brakel de gemeente Zaltbommel. Deze cultuurhistorische stad is al meer dan 1000 jaar oud en vanaf de dertiende eeuw groeide Zaltbommel uit tot een belangrijke handels- en Hanzestad. Zaltbommel heette vroeger Bommel, en wordt tot heden nog steeds zo genoemd door de bewoners. Rond 1300 krijgt de plaats het voorvoegsel ‘Salt’ of ‘Saut’ om het te kunnen onderscheiden met het andere Bommel, nu ook wel Maasbommel. De toevoeging ‘Salt’ slaat terug op het belang van de handel in zout. Zout werd vaak per schip vervoerd en waarschijnlijk in Zaltbommel verhandeld voor het inzouten van vis. Door de lange historie zijn er vele liedjes en gedichten over Zaltbommel geschreven. De bekendste is ‘In die grote stad Zaltbommel’ waarin het gaat over de kerktoren zonder spits. Volgens het liedje ging de torenspits verloren bij een overstroming maar in werkelijkheid was het door een bliksemslag in 1538. Heb jij de toren zonder spits al eens van dichtbij gezien?

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in de buurt van Zaltbommel. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Zaltbommel. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Zaltbommel geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Golden Tulip Hotel Central Top locatie

Burgemeester Loeffplein 98, Den Bosch

WELKOM THUIS

Dit is geen hotel, dit is thuiskomen. In een bad vol Brabant op z’n best. Waar alles en iedereen er is om het je naar de zin te maken. Vanaf het allereerste welkom tot het laatste tot ziens. Hier verblijf je niet, hier logeer je. Bij de familie Rademaker. In hartje ’s-Hertogenbosch. Hoe centraal wil je het hebben?

Het Pentho...

Van Der Valk Hotel Zaltbommel-A2

Hogeweg 65, Zaltbommel

Voor een locatie centraal in Nederland tussen Utrecht en \'s-Hertogenbosch, is Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 de perfecte locatie. Het hotel is sinds 2017 geopend en beschikt over 117 ruimte hotelkamers, een auditorium en 12 multifunctionele zalen.

Bij Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2 staan aandacht, efficiëntie en vrijheid voorop. U parkeer...

Watletjenu

Boschstraat 18, Zaltbommel

Watletjenu is een vergaderlocatie in het hartje van Zaltbommel. Watletjenu biedt vijf professionele zalen, met natuurlijk daglicht en voorzien van alle gemakken. Geschikt voor opleidingen en cursussen, voor vergaderingen en bijeenkomsten, maar ook voor individuele coaching sessies. Alle zalen zijn voorzien van airconditioning, beamer en scherm, wif...

La Place De Rotonde

Panweg 3, Enspijk

La Place Vergadercentrum de Rotonde is de ideale locatie voor elke gelegenheid! Deze inspirerende locatie gelegen aan het water, beschikt over twee sfeervolle zalen van 10 tot 150 personen. En is ook zeer geschikt voor diners, feesten en partijen. De locatie is centraal gelegen direct aan de A2, afslag 15 en beschikt over voldoende parkeergelegenhe...

Campanile Hotel & Restaurant Den Bosch

Goudsbloemvallei 21, Den Bosch

Hotel Campanile Den Bosch is onderdeel van de 360 Campanile hotels in Europa. De kleine extra's, die hebben bijgedragen tot de huidige reputatie zijn onderdeel van de Campanile doeleinden om het u tijdens uw verblijf zoveel mogelijk naar uw zin te maken.

Op de kamers vindt u een welkomstplateau met gratis thee, koffie en koekjes. Onze kamers zi...

Boerderij Zonneveld

Veilingweg 1, ROSSUM GLD

Op zoek naar een sfeervolle omgeving die inspiratie biedt aan je team, afdeling of het hele bedrijf? En die uitermate geschikt is voor meetings, vertrouwelijke gesprekken of zakelijke borrels, maar waar je ook uitgebreid kunt vergaderen en brainstormen? Dan ben je bij Boerderij Zonneveld aan het juiste adres.

Boerderij Zonneveld is een inspirere...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek