meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties Weert

Ben jij op zoek naar een ruimte voor een zakelijke bijeenkomst in het mooie Weert? Kijk dan eens rond op meetings.nl! Wij helpen je bij het vinden van de perfecte locatie voor elk evenement. Zoek je een locatie voor een heisessie of een exclusieve ruimte in de binnenstad? Voor hoeveel mensen zoek je een locatie? En hoe zit het met parkeerruimte en andere faciliteiten? Geef je wensen door aan meetings.nl en misschien vind jij zo de ideale locatie voor jouw zakelijke meeting! Kijk hieronder voor een complet overzicht van al onze locaties in de regio van Weert en laat je verrassen.

Plaats locatieaanvraag!

De Limburgse stad Weert is gelegen in het midden van de zuidelijke provincie en is de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente. Weert grenst aan de Nederlandse provincie Noord-Brabant en aan België en wordt daarom ook wel eens ‘de poort van Limburg’ genoemd. In 1414 kreeg de plaats stadsrechten en sindsdien kan Weert zich officieel een stad noemen. De naam Weert is vrij makkelijk te verklaren en verwijst naar hoe de plaats is ontstaan. Het verwijst naar waard, ook wel een stuk land gelegen te midden van wateren of moerassen. Een logische naam als we bedenken dat de plaats vroeger werd omringd plassen en moerassen. Nog steeds wordt Weert omringd door natuur en dan met name bossen. Inmiddels is Weert al meerdere malen uitgeroepen tot ‘groenste stad’ van Nederland, Europa en zelfs van de wereld. Wil jij je zakelijke evenement organiseren in het groene Weert? Breng dan eens een bezoekje aan deze gezellige stad en probeer dan gelijk een stuk Limburgse vlaai, want die mag je echt niet missen!

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Weert. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Weert. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Weert geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Fletcher Hotel-Restaurant Weert

Driesveldlaan 99, Weert

Bedrijfsmeeting saai? Nee hoor!

Laat je verrassen en inspireren door de ongekende mogelijkheden van
Fletcher Hotel-Restaurant Weert. Onze moderne zalen zijn voorzien van daglicht, gratis Wifi én de modernste vergadertechnieken.
Wij maken van elke meeting een memorabele bijeenkomst! Voor vergadertijgers en na-borrelaars. Compleet met lunch, b...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek