meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties Sneek

Zoek jij een evenementenlocatie voor het organiseren van een congres of ander zakelijk event? Wij van meetings.nl helpen je graag. Wil je stijlvol vergaderen in het centrum van Sneek of vergader je liever in een rustgevende en inspirerende omgeving op een duurzame locatie op of aan het water? Natuurlijk kan voor alle moderne apparatuur worden gezorgd en dit is ook het geval wat catering betreft. Alles kan aan jouw wensen worden aangepast. Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze accommodaties in de buurt van Sneek en laat je inspireren.

Plaats locatieaanvraag!

Sneek is een stad in de noordelijke provincie Friesland en is gelegen aan het Sneekermeer. Qua grootte is Sneek de derde plaats in de provincie en was van 1498 tot 1500 zelfs de officiële hoofdstad van Friesland. Het is een bruisende watersportstad en staat bekend om de Sneekweek, een jaarlijks terugkerend evenement met zeilwedstrijden en verschillende feesten op het water. Daarnaast is Sneek één van de steden waar de schaatsers van de Elfstedentocht langs komen, als het tenminste goed vriest. Sneek en water, bevroren of niet, horen nou eenmaal bij elkaar. Maar naast watersport en het Sneekermeer heeft deze stad nog veel meer te bieden! Sneek heeft verschillende historische monumenten, oude stadsgezichten, diverse leuke musea, een gezellig winkelcentrum en een grote verscheidenheid aan terrassen en restaurants.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Sneek. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Sneek. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Sneek geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Pollepleats

De Kat 20, Westhem (nabij Sneek)

De Pollepleats is een luxueuze, inspirerende en duurzame locatie in het Friese merengebied. Smaakvol en compleet ingericht voor (meerdaagse) vergaderingen, heisessies, teambuilding of bedrijfsfeesten.

Zaal:
Onze serre of golle kan zo ingericht worden dat vergaderen op 1,5 meter mogelijk is.

Catering:
Bij de Pollepleats wordt u bijeenkomst ...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek