meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Bijeenkomst in Nieuwvliet

Nieuwvliet… in de volksmond wordt dit dorp ook wel Sinte Pier genoemd. Het dorp ligt in de Nederlandse provincie Zeeland, in de gemeente Sluis. Het dorp is onder te verdelen in twee delen, namelijk Nieuwvliet-Dorp en Nieuwvliet-Bad. De een ligt aan de kust en de ander op twee kilometer afstand van de kust. De meeste bewoners wonen in Nieuwvliet-Dorp, de toeristen komen juist af op Nieuwvliet-Bad met de brede zandstranden. Nabij Nieuwvliet vind je het vissersdorp Breskens, dit is dé maritieme badplaats in West-Zeeuws-Vlaanderen.  

Direct geholpen worden?

Wil jij een zakelijke bijeenkomst organiseren aan de prachtige kust van Nieuwvliet? Op slechts enkele meters afstand van het strand vind je Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet-Bad. Dit hotel heeft 35 comfortabele hotelkamers en beschik over 5 vergaderzalen. Deze zalen zijn erg geschikt voor een training, presentatie of vergadering. De maximale capaciteit is tot wel 300 personen. De unieke ligging in de Zeeuwse duinen maakt dat deze locatie perfect te combineren is met jouw teambuilding of outdoor activiteit.  

Meer weten over de mogelijkheden om je zakelijke event te organiseren in Nieuwvliet? Bekijk hieronder de geschikte locaties voor alle soorten meetings. Van trainingen tot heisessies. Snel geholpen worden? Geef je wensen aan ons door en wij gaan kosteloos en vrijblijvend voor je op zoek naar de ideale vergaderlocatie.  

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Gelegen op de grens van Nederland en België, in de Middeleeuwse vestingstad Sluis, vindt u het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale. Dit exclusieve hotel is gevestigd in een voormalig klooster en biedt u een klassieke sfeer met hedendaags comfort.

Naast de 64 luxueuze kamers beschikt het hotel over 5 stijlvolle vergaderzalen, ...

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet-Bad is een 3-sterren hotel en ligt slechts enkele meters van het Zeeuwse strand. Naast de 35 comfortabele en sfeervol ingerichte hotelkamers beschikt het hotel over 5 vergaderzalen die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen, presentaties en vergaderingen tot 300 personen. Ook beschikt het h...

Moio Meetings @ Moio Beach

Vlamingpolderweg 3a 3a, Cadzand

Vergader- en brainstormsessies zijn goed voor uw bedrijf. U heeft tijd om eens goed na te denken over de visie en missie van uw bedrijf en u deelt kennis op een inspirerende wijze. De gemaakte voorstellen worden beter opgevolgd door de deelnemers, omdat ze voort komen uit de eigen omgeving. De sessies zorgen voor een sterkere verbinding tussen de g...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek