meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties Middelharnis

Middelharnis is een plaats in de provincie Zuid-Holland en vormt samen met een aantal andere dorpen de gemeente Goeree-Overflakkee. Samen met Sommelsdijk vormt Middelharnis een woonkern en fungeren ze samen als centrum op het eiland Goeree-Overflakkee. Een deel van het grote stadscentrum is beschermd dorpsgezicht en er zijn nog tientallen rijksmonumenten te vinden. Met een grote concentratie van cafés en restaurants rondom de haven en de smalle pittoreske straatjes is Middelharnis zeker een bezoekje waard. Ben jij als eens in deze gezellige plaats geweest?

Plaats locatieaanvraag!

Wil jij vergaderen in het prachtige Middelharnis? Geef ons dan je wensen door en dan helpen wij je de perfecte locatie te vinden voor jouw zakelijke meeting of evenement. We hebben groene locaties in een rustige omgeving of exclusieve zalen in het gezellige centrum. Voor hoeveel personen zoek je een locatie? En welke faciliteiten moeten zeker aanwezig zijn? Zoek jij een inspirerende locatie in of rondom Middelharnis? Neem een kijkje op meetings.nl en misschien vind jij die ene perfecte locatie waar je al zo lang naar op zoek was. Kijk hieronder voor een volledig overzicht van al onze locaties in Middelharnis en laat je inspireren!

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Middelharnis. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Middelharnis. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Middelharnis geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Badhotel Rockanje Aan Zee Top locatie

Tweede Slag 1, Rockanje

Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee en strand, ligt verscholen, tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje.

Door de rust en alom aanwezige natuur waan je je ver van de buitenwereld. De stijl van een Noord-Amerikaanse lodge, de geur van dennenbomen, onze gastvrijheid én goede keuken; je wil niet meer naar huis.

Ook voor een...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek