meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Vergaderen in Kerkrade?

Kerkrade is een plaats gelegen in Zuid-Limburg. Kerkrade staat ook wel bekend als klankstad en heeft naam als een echte muziekstad. Het bekende Wereld Muziekconcours Orlando wordt hier iedere 4 jaar georganiseerd.De bourgondische levenswijze, de vele bezienswaardigheden en monumenten zorgen jaarlijks voor vele bezoekers aan de stad. In en rondom Kerkrade bevinden zich ook tal van mooie, unieke en inspirerende locaties voor zakelijke evenementen. Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw evenement? Bij meetings.nl zit je goed! Wij zijn je assistent en maken je zoektocht een stuk makkelijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Museumplein Limburg? Of het Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad- Zuid Limburg, gelegen aan het voetbalstation van Roda JC. Abdij Roldoc in Kerkrade is het grootste abdijcomplex van de Benelux en behoort tot de top 100 van de UNESCO monumenten in Nederland

Direct geholpen worden?

Kerkrade ligt aan de grens met Duitsland en tussen de plaatsen Heerlen en Landgraaf. Het is een stad met grote aantrekkingskracht. Kerkrade biedt grote variatie aan attracties, evenementen en bezienswaardigheden.Kerkrade was de oudste mijn stad van Nederland. Sinds de middeleeuwen wordt hier al steenkool gewonnen en Abdij Rolduc werd het centrum van de steenkoolwinning. In de jaren 60 kwam een einde aan de steenkoolwinning.Schacht Nuland in Kerkrade is één van de weinige mijngebouwen die bewaard is gebleven.Carnaval wordt jaarlijks uitbundig gevierd in Kerkrade. 3 dagen lang staat de stad in teken van dit feest. Tijdens deze carnavalsdagen trekken kleurrijke optochten door de wijken van Kerkrade. Op de laatste dag van het carnavalsfeest vindt het traditionele Klonetrekke plaats. Uit alle hoeken van het land komen clowns naar Kerkrade om gezamenlijk op de markt het carnavalsseizoen af te sluiten.

Kerkrade is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Bij meetings.nl vind je een uitgebreide selectie zakelijke locaties. Dus ook voor jouw evenement hebben we een geschikte locatie. En….we leveren altijd maatwerk.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Golf & Country Club Hoenshuis

Hoensweg 17, Voerendaal

Aan de rand van het Limburgse Heuvelland in Voerendaal, nabij Heerlen en Maastricht, bevindt zich Hoenshuis midden in de natuur van Zuid-Limburg. Met een prachtig uitzicht op de 18 holes golfbaan, uiterst unieke locatie in de regio.

In de rustieke en landelijke sfeer van onze 14e eeuwse carreboederij organiseren wij in een inspirerende omgeving ...

Gewoon vergaderen kan overal. Maar een congres, vergadering of training houden in het grootste abdijcomplex van de Benelux, kan alleen in Abdij Rolduc! Het complex behoort tot een van de UNESCO top 100 monumenten in Nederland. De voormalige abdij ademt een ingetogen sfeer van rust, aandacht en inspiratie en is daardoor de ideale locatie voor uw con...

Winselerhof

Tunnelweg 99, Landgraaf

Aan de rand van het schitterende Strijthagerbeekdal, tussen Maastricht en Aken, ligt Winselerhof. De kleinschaligheid van de karaktervolle, Zuid-Limburgse herenboerderij, het omliggende natuurgebied en de liefde van het team voor gastvrijheid doen de alledaagse hectiek vergeten. De geborgen hotelkamers aan de binnenplaats, het verfijnde, Italiaanse...

Museumplein Limburg

Museumplein 2, Kerkrade

Dé innovatieve plek vol memorabele belevenissen.

Stelt u zich voor; een plek, waar kennis en verwondering over wetenschap, technologie, design en onze aarde tot bloei komen en waar verleden, heden en toekomst elkaar vinden. Organiseer meetings en events die passen als een maatpak. Vergader daar waar de ideeën geboren worden, maak state of the ...

Superstudios Heerlen

Oliemolenstraat 60, Heerlen

Bent u opzoek naar een inspirerende omgeving voor uw vergaderruimte?

Voor de perfecte locatie voor uw event, vergadering of zakelijke bijeenkomst. Moet u bij Superstudios in Heerlen zijn. U huurt eenvoudig en snel een geschikte vergaderruimte voor elk type meeting.

Vergaderen op uw eigen kantoor doet u al zo vaak. Voor de afwisseling van een...

SnowWorld Landgraaf

Witte Wereld, Landgraaf

De succesvolste zaken worden gedaan in een ontspannen sfeer. Deze sfeer is vaak niet in de eigen kantooromgeving te creëren. SnowWorld is echter de plaats waar inspanning en ontspanning hand in hand gaan. De faciliteiten die SnowWorld in Landgraaf en Zoetermeer ter beschikkingstellen bieden u de essentiële elementen voorsuccesvol ondernemen.

S...

Van Der Valk Hotel Heerlen

Terworm 10, Heerlen

Op één van de mooiste plekjes van Nederland ligt het 4-sterren Van der Valk Hotel Heerlen. Deze unieke locatie bevindt zich rustiek in het groen aan de rand van Heerlen. De poort van natuurpark landgoed Terworm, met haar kasteel en recent gerestaureerde 19e eeuwse Franse kasteeltuin en wandelgebied, ligt slechts op een steenworp afstand.

Het h...

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Kerkradersteenweg 4, Kerkrade

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein heeft een rijke historie en ademt rust en intimiteit uit.

Het historische complex bestaat uit twee delen. In de hoeve kunt u overnachten in één van de 44 luxueuze kamers en in het kasteel bevinden zich schitterende zalen met een maximumcapaciteit van 500 personen.

Uiteraard zijn de zalen voorzie...

Fletcher Hotel Parkstad-Zuid Limburg is een modern 4-sterren hotel, gelegen aan het voetbalstadion van Roda JC. Het hotel ligt nabij de snelweg A76 ( Kerkrade, Heerlen, Aken ) op een klein eindje rijden van de Duitse en Belgische grens. Er is een grote, gratis parking beschikbaar.
Het hotel biedt 77 kamers en suites en 3 appartementen voor langere...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek