meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties Joure

Door de waterrijke woonwijken is Joure een prachtige plek om te wonen maar ook heel geschikt om te vergaderen. Zoek jij een geschikte locatie in Joure voor een zakelijk evenement? Wij van meetings.nl helpen je graag met het zoeken van een geschikte accommodatie. Wat voor evenement je ook gaat organiseren, een congres of een brainstormsessie, op meetings.nl vind je altijd wel een locatie die aan al jouw wensen voldoet! Sinds een aantal jaar worden er in Joure de Friese Ballonfeesten gehouden en dit trekt veel bezoekers en toeristen. Sindsdien wordt Joure ook wel Balloon City genoemd. Zoek jij een zaal of ruimte in Balloon City? Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Joure en laat je inspireren.

Plaats locatieaanvraag!

Joure is een plaats in de Nederlandse provincie Friesland en is officieel geen stad. Toch is de plaats te groot om een dorp te worden genoemd en daarom noemen we het, naar Oud-Friese traditie, een vlecke. De plaats Joure is bekend van Douwe Egberts, de bekendste koffiebrander van Nederland. In de 18de eeuw begon de vader van Douwe Egberts een zaak in koloniale handelswaren waarna de zaak door zijn zoon werd overgenomen en de koffie een groot succes maakte door heel Nederland. Inmiddels zijn er door heel Nederland verkooppunten van Douwe Egberts en is de koffie te vinden in elke supermarkt.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Joure. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Joure. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Joure geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Hajé Hotel Heerenveen

Schans 65, Heerenveen

Hajé hotel Heerenveen is centraal gelegen in de noordelijke provincie Friesland. Bij Hajé hotel Heerenveen vindt u warme ambiance in Engelse stijl.

Zalen
Heerenveen heeft maar liefst 12 zalen met een capaciteit van 2 tot 500 personen. Er zijn arrangementen waarin alles verzorgd is.

Prettig overnachten
Hajé hotel Heerenveen heeft 55 hot...

Hajé Hotel Joure

Klokmakkerij 1, Joure

Hajé hotel Joure heeft 46 prachtige kamers. U heeft de keuze uit een kamer met douche, een kamer met bubbelbad of een gewoon bad. Verder beschikken alle kamers over Wi-Fi en een televisie. Bij het ontbijt bieden wij verschillende mogelijkheden voor een goede start van de dag!
Voor een extra bijzonder verblijf hebben we in Joure ook een luxe suite...

Schip Avontuur

Ulbe Twijnstrawei 31, Akkrum

Schip Avontuur biedt met haar lengte van 39 meter ruimte aan grote en kleine groepen. Een bijeenkomst óp het water. Geen afleiding behalve de scheepse en warme uitstraling benedendeks. Bovendeks kunt u een luchtje scheppen of juist vergaderen op het zonnedek.
Het schip kan zowel varend als 'voor de wal' gehuurd worden.

In verschillende opstell...

Landhotel De IJsvogel

Legemeesterweg 1a, Legemeer

Tussen de Friese meren en nabij het dorp St. Nicolaasga ligt het rustieke 4 -sterren deluxe Landhotel De IJsvogel, omgeven door bos en weilanden. In de directe omgeving van het hotel kunt u volop wandelen, fietsen of golfen op de 18-holes golfbaan van Burggolf St. Nicolaasga die tegenover het hotel ligt.
Er zijn mogelijkheden om te varen op de Fri...

't Haske Joure

Vegelinsweg 20, Joure

't Haske is een sfeervol en multifunctioneel complex, dat ongekende mogelijkheden biedt. 't Haske heeft capaciteit voor in totaal maar liefst 1500 gasten. De bedrijfsruimte bestaat uit diverse zalen en vergaderruimtes, zes bowlingbanen, een bar, ontvangstruimte, toneel, ruime toiletten en een invalidentoilet. Buiten bevinden zich een serre-terras, ...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek