meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties in Emmen

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor een vergadering of presentatie in Emmen? Kijk dan eens rond op meetings.nl en vind de ideale accommodatie voor jouw zakelijke evenement! Wat dacht je van Hotel Ten Cate Emmen, gelegen op een prachtige locatie waar het moderne Emmen overgaat in het landelijk gelegen Noordbarge. Zoek jij een unieke locatie in deze Drentse stad? Kijk dan hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Emmen en laat je verrassen!

Plaats locatieaanvraag!

Emmen is gelegen in Drenthe en is tevens één van de grotere plaatsen in deze provincie. De bijnaam van Emmen is Vlinderstad, wat een verwijzing is naar Dierenpark Emmen dat zich in het centrum van de stad bevindt. De aanwezigheid van de vele hunnebedden vertelt ons dat het gebied rondom Emmen tenminste 5000 jaar geleden al werd bewoond. Door de vondst van verschillende prehistorische werktuigen werd dit nogmaals bevestigd en nog steeds worden er regelmatig historische voorwerpen gevonden die ons eraan herinneren dat Emmen en het gebied er omheen al heel lang wordt bewoond. Emmen is heel lang een kleine stad geweest maar de komst van verschillende textiel- en metaalfabrieken gaf de werkgelegenheid een grote impuls en maakte nieuwbouwwijken noodzakelijk. Deze kwamen er maar wel op een bijzondere manier. Er werd veel rekening gehouden met natuurgebieden en er werden woonerven ontwikkeld. Op deze manier werd Emmen tot stad uitgebouwd maar behield het wel zijn dorpse woonmilieu.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Emmen. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Emmen. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Emmen geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

SCE

Phileas Foggstraat 52, Emmen

Welkom bij de pagina van SCE,

Onze locatie is gevestigd in Emmen, wij beschikken over een mooi pand die ideaal geschikt is voor het Coronaproof vergaderen of flexwerken.
De locatie beschikt over meerdere te huren ruimtes, deze bieden allemaal iets unieks.
Onze ruimtes zijn van groot naar klein, altijd iets voor u dus.! Verder zijn de zalen ...

Hotel Ten Cate Emmen

Noordbargerstraat 44-48, Emmen

Het enthousiast geleide hotel is al meer dan 50 jaar het trefpunt van zakelijke en toeristische gasten.
Hotel/Restaurant Ten Cate ligt op een prachtige lokatie, waar het moderne Emmen overgaat in het landelijk gelegen eeuwenoude Noordbarge, wat de weldadige rust en vriendelijkheid uitstraalt.

Hotel/Restaurant Ten Cate beschikt over 58 royale e...

Hotel-Restaurant Emmen

Van Schaikweg 55, Emmen

feervol hotel in Emmen
Welkom bij het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Emmen. Het knusse hotel heeft een ideale ligging met prachtige natuurgebieden en vele bezienswaardigheden in de omgeving. Tevens beschikt het hotel over diverse faciliteiten voor een onbezorgd verblijf!

Modern hotel in het centrum van Emmen
Nabij natuurgebieden Sleenerza...

Hooggelegen op de Drentse Hondsrug, temidden van bos, heide en de meanderende Hunze, vindt u het exclusieve viersterren-plus Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen. Het hotel beschikt over 49 deluxe kamers en 2 verschillende suites. Er is een uitstekend à la carte restaurant en een barbowling met vier bowlingbanen. Daarnaast beschikt het hotel o...

De Drommedaar

Hoofdstraat 16A, Emmen

De Drommedaar is een unieke locatie voor vergaderen in Emmen. Midden in het centrum van Emmen gelegen en direct grenzend aan het Rensenpark. Het Rensenpark is de voormalige dierentuin van Emmen. Een prachtige plek om te vergaderen, een productpresentatie te organiseren of een “heisessie” te beleggen.

De Drommedaar beschikt over 2 aangename e...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek