meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties Den Helder

Ga je een belangrijk zakelijk evenement organiseren en denk je dat Den Helder hiervoor de meest geschikte plaats is? Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben! Den Helder is een levendige stad met goede verbindingen van het openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen naar onder andere Amsterdam en Haarlem en bezit over een veerbootdienst naar Texel. Wij van meetings.nl helpen je graag in de zoektocht naar de perfecte accommodatie! Of je nou een grote locatie zoekt of een kleine ruimte, bij meetings staan we altijd voor je klaar! Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Den Helder en laat je inspireren.

Plaats locatieaanvraag!

Den Helder is de noordelijkste gemeente op het vasteland van de provincie Noord-Holland en deze regio wordt ook wel de Kop van Noord-Holland genoemd. Den Helder was vroeger een populaire stad met een druk uitgaansleven en voldeed zo aan de kenmerken die passen bij een havenstad. Zelfs in crisistijd groeide Den Helder en trok het veel nieuwe inwoners doordat de marine een betrouwbare werkgever bleek die veel inwoners van banen voorzag. Helaas kwam hier in de Tweede Wereldoorlog verandering in toen nazi-Duitsland de marine complexen in gebruik nam en ze grote delen van het oude centrum afbraken voor strategische doeleinden. Na de oorlog werd aan de wederopbouw van Den Helder begonnen en trokken veel mensen weer terug naar Den Helder. Tegenwoordig bevindt de belangrijkste marinebasis van Nederland, de Koninklijke Marine, zich nog steeds vlakbij Den Helder en zorgt deze voor veel werkgelegenheid voor de inwoners van Den Helder en de omgeving. Neem eens een kijkje in deze levendige stad en vergeet niet om nog even een kijkje te nemen bij één van de vele bezienswaardigheden die met de marine te maken hebben!

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Den Helder. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Den Helder. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Den Helder geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Grand Hotel Beatrix

Badhusstraat 2-10, Huisduinen

In het pittoreske kustdorp Huisduinen vindt u het uniek gelegen Grand Hotel Beatrix. Dit luxe 4-sterrenhotel wordt omgeven door zee, strand, bos en duin, dijk en polder, verweven met een rijke historie.

Het Grand Hotel Beatrix beschikt over 55 sfeervolle kamers, eersteklas faciliteiten waar zowel toerist als zakenman zich thuis voelt en een mee...

Landal Beach Resort Ooghduyne

Van Foreestweg 20, Julianadorp aan Zee

Landal Beach Resort Ooghduyne

Dit zeer luxueuze park is gelegen in de kop van Noord-Holland op loopafstand afstand van het Noordzeestrand. Het park beschikt over comfortabele vrijstaande villa’s en appartementen met hotelservice, diverse (vergader)zalen, restaurant, gratis KPN Hotspots, overdekt zwembad met sauna en een 9-holes NGF A-status go...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek