meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties Bergen op Zoom

Zoek je een zaal voor een vergadering? Of een ruimte voor het geven van een workshop? Of zoek je een grote accommodatie waar je een congres kan organiseren? Wat voor locatie je ook zoekt, op meetings.nl vind je de perfecte locatie voor ieder zakelijk evenement! Ben je op zoek naar een geschikte locatie in Bergen op Zoom voor jouw evenement? Bergen op Zoom, ook wel bekend als dé kermisstad van Nederland, heeft een gezellige historische binnenstad en is ideaal voor verschillende zakelijke bijeenkomsten. Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Bergen op Zoom en laat je inspireren.

Plaats locatieaanvraag!

Bergen op Zoom is een stad in de provincie Noord-Brabant en wordt soms ook wel eens afgekort tot BoZ. In de lange geschiedenis die Bergen op Zoom kent, was de stad in het begin vooral een handelsstad. Rond 1400 was de huidige Oosterschelde de toegang tot de grote stad Antwerpen, die tevens langs Bergen op Zoom kwam. Later begon de Oosterschelde te verzanden en werd de Westerschelde belangrijker voor de toegang naar Antwerpen. Hierdoor verminderde het belang van de handelsstad Bergen op Zoom en transformeerde deze langzaam in een garnizoensstad. Tegenwoordig kan je dit nog terug zien aan een aantal militaire erfgoederen die door de hele plaats te vinden zijn. Daarnaast bezit de binnenstad van Bergen op Zoom over tal van monumenten en een deel van de binnenstad is zelfs uitgeroepen tot beschermd stadsgezicht.

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Bergen op Zoom. Wil je tijd besparen? ? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Bergen op Zoom. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Bergen op Zoom geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Gertrudisboulevard 200, Bergen op Zoom

In een typisch Brabants stadje, genaamd Bergen op Zoom, ligt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark.

Naast de 87 comfortabele en sfeervol ingerichte hotelkamers beschikt het hotel over 3 moderne vergaderzalen voor zakelijke bijeenkomsten van 2 tot 80 personen in theateropstelling.

De zalen zijn uitgerust met perfecte audio en vis...

Stadspaleis Het Markiezenhof

Steenbergsestraat 8, Bergen op Zoom

Het Markiezenhof is een bijzondere locatie om gasten te ontvangen voor een vergadering of een workshop of symposium. De middeleeuwse architectuur en sfeer zijn uniek en de combinatie van kunst en cultuur geeft uw bijeenkomst een extra dimensie.

De MaagdBij het betreden van de trappen, ontstaat een soort premièregevoel. De rode loper is niet uit...

Stadsschouwburg De Maagd

Grote Markt 32, Bergen op Zoom

Door de unieke sfeer is stadsschouwburg De Maagd uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten. De verschillende ruimten zijn apart of gecombineerd te huur. Grotere en kleinere zalen en foyers, door galerijen en entresols met elkaar verbonden, vormen een perfect decor voor symposia, partijen, recepties, congressen etc.

Bij het betr...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek