meetings.nl, vind de perfecte locatie voor jouw zakelijke meeting

klanten reviews

Zakelijke locaties Almelo

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie in of vlakbij Almelo voor een zakelijke bijeenkomst die je gaat organiseren? Zoek je een ruimtelijke accommodatie met een grote zaal en gelegenheid voor de gasten om te slapen of een kleinschalige locatie waar jullie naar hartenlust kunnen vergaderen? Denk er maar eens goed over na want locatie is alles! Een bijzondere locatie kan een zakelijke bijeenkomst maken of breken, dus zorg dat je de perfecte ruimte zoekt voor jouw evenement. Wij van meetings helpen je hier graag bij. Zo vind je altijd een bijzondere, exclusieve en unieke locatie die aan al jouw wensen voldoet. Kijk hieronder voor een compleet overzicht van al onze locaties in en rondom Almelo en vind die ene perfecte accommodatie voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Almelo is gelegen in de regio Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Almelo is één van de groenste steden van Overijssel en dit is overal in de omgeving terug te zien. Overal vind je parken en de stad wordt omgeven door bossen en andere natuurgebieden. In Almelo is de in 1867 opgerichte Bolletje-fabriek te vinden. Dit is de maker van koekjes en beschuit met de slogan ‘Ik wil Bolletje!’. Sinds 1992 is een Bolletje Winkel & Museum te bezoeken in Almelo. Bolletje heeft de naam Bolletje gekregen omdat het bakproces bij het familiebedrijf begon met een bolletje deeg ter grootte van een knikker dat op een bakplaat kon rijzen tot een luchtige beschuit, iets wat voor die tijd ongekend was.

Plaats locatieaanvraag!

Hier vind je een overzicht van al onze locaties in Almelo. Wil je tijd besparen? Plaats nu een locatieaanvraag in 3 eenvoudige stappen en ontvang kosteloos en vrijblijvend passende en verrassende aanbiedingen van diverse locaties in Almelo. Voordat je het weet heb jij een toplocatie in Almelo geregeld voor de scherpste prijs.

Waar wil je vergaderen?
Type meeting
Straal
 

Zalencentrum Het Anker

Wilhelminastraat 28, Wierden

Personeelsfeesten, seminars, teambuilding of vergaderingen – ook voor bedrijven is Zalencentrum Het Anker een partner die graag meedenkt. Wij beschikken over alle technische en praktische hulpmiddelen voor een geslaagde vergadering of cursus: LCD- schermen, beamers, geluidsinstallaties, maar ook flip-overs en meer.

Ook adviseren wij u graag ov...

In 3 stappen de perfecte locatie, boek nu

  • 1 Stel jouw bijeenkomst samen
  • 2 Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes
  • 3 Kies en boek